2777
2789

اگر گریه کنم باز بهم میگن تو روانی و.... ولی گریه ام میگیره می ترسم فردا گریم بگیره

الان واقعا حالم بده از فشار امتحانای پشت سر هم این هفته هروز سه چهارتا امتحان و این که خوابم نمی بره ۶ تا ۲ باید مدرسه باشم بعد دوساعت کونگ فو بعدم امتحان سخت دارن هروز چندتا درس باهم تنها راهی که حس میکنم نجاتم میده و ممکنه امتحانا ۲۰ بشم جغد شدنه ولی حس بدی دارم واقعا نمی دونم عیب نداره به نظرتون یه هفته جغد بشم عصرا بخوابم شبا بیدار باشم🫠؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هه تو مدرسه میری من میخابممممم

عاشق مدرسه هم هستم نبودم نمی رفتم مدرسه ای که متوسطه اولش از بقیه مدارس ۲ ساعت بیشتره و ۶ نیم صبح بایر سرکلاس باشیم یا اصلا هشتم جهشی نمی خواندم

پس هه من می رم مدرسه تو می خوابی😉

چیشده؟ خوبی؟

نه والا از بالا پایین دارم میپاچم

اول معده درد ساده بود الان تیر میکشه بعد کل محتویات معده ام خالی شده وقتی میرم سرویس فقط آب بدنم تخلیه میشه🤦🏻♀️

خانواده ام هم همش میگن استرس دادی نابود کردی بدنو

جدی برای هشتم و نهم انقدر فشار میاری!!!

هشتم حق داشتم بله آزمون جهشی داشتم فکر کن ۵ مرداد ثبت نامم واسه جهشی اوکی شد ۲۳ مرداد اولین امتحان بود همه ام پشت سر هم!

هیچکس هم جای من نیست که ببرنش دفتر دبیرا بهش بگن خاک تو سرت چرا ادبیات شدی ۱۹.۷۵ قرار بود همش ۲۰ شی....حتی وقتی به دبیر ادبیات گفتم اون روز که نبودی همچین مسئله ای پیش اومد باورش نمی شد