2777
2789

واقعا حالم خوب نیست ناخنام انقدر جویدم که ناخن ندارم انگار،موقعی که باشگاه ام نمی تونم میت بگیرم دستم استاد میاد میگه چیشده چرا دستت با این شدت میلرزه،حتی نمی تونم درست چیزی بنويسم کلی برنامم تنظیم کردم چون ساعت ۶ تا ۲ نیم مدرسه و تو راهم،و ۳ تا ۵ هم باشگاه و رو نمره هام هم جوری حساسم که نمره غیر ۲۰ نباید داشته باشم ولی واقعاااا خستم واقعا الان شاید بگید نهمی بیای دبیرستان فلان میشه و....خودم میدونم برای همینه از الان کتابای رشته مورد نظرم را هم می خوانم و من نهم برام مهمه چون مدیر پارسالم رفته ولی نمره هام را بهش گذارش می ده معاون اجرایی فضول و صدای خنده اش یادم نمیره میگفت حالا که با معدل ۱۹.۵ جهشی خواندی نهم می افتی چیکار کنم واقعا خستم و هیچی رو برنامه پیش نمیره

اسی میشه بیای تاپیک آخرم خیلی واجبه 😢

روابط اجتماعیتون ضعیفه و توی همه تاپیک ها دارید این پست رو میذارید؟؟؟

اما ما در تنگنای این زمانه، در گشایش روز بزرگی پا به عالم گذاشته ایم. ما، در امتداد زمان هر روز متولد شده ایم و هرگز نمیمیریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با این سن کمت چرا انقدر عصبی هستی؟ ببین اینجوری پیش بری سی سالت شد خونه نشین میشی منشا تمام بیماری ها از اعصابه توام اعصابت نابوده از الان تو راه دراز در پیش داری اعصاب و روانت رو حالا حالا ها نیاز داری حتما برو پیش مشاور

با این سن کمت چرا انقدر عصبی هستی؟ ببین اینجوری پیش بری سی سالت شد خونه نشین میشی منشا تمام بیماری ه ...

عصبی بودنم را می تونستم کنترل کنم ولی یه اتفاقایی افتاد که حس کردم وقتی آرومم دیده نمیشم بهم زور میگن و ضعیف به نظر میام حتی تو خانواده هم کاسه ها رو سرم می شکست و این گونه شد عصبی شدم