2777
2789

سلام

دوستان من تایم پریودم 10 این ماه بود

قبل از این تایم ی مهمونی مهم داشتم ک بابتش استرس داشتم,فردای مهمونی فک کنم ۶ یا ٧ بود ک لکه دیدم,اول فک کردم پریود شدم ولی چون ادامه نداشت گفت از استرس بوده...

10 ک شد پریود نشدم...

شکم رفت ب بارداری,حالتاش هم کم و بیش دارم

مثل تکرر ادرار , خستگی, ترشح, بی حالی, 

اما تا الان ٣ بار از بیبی چک استفاده کردم هر ٣ بار منفی بوده

بنظر شما امکان بارداری هست یا مشکل جای دیگست؟؟

ببخشید طولانی شد🙏🙏

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل جای دیگه است 😉😅😅😅😅 یعنی 20 روز میگزره پریود نشدی😐

بله متاستفانه😖😖

امکانش هست بیبی چک اشتباه باشه؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
چرا دکتر نرفتی عزیزم ... 20 روز عقب انداختن عادی نیست ..

آخه من اصلا عادت ب دکتر رفتن ندارم

الانم بخاطر اینکه نرم آزمایش بدم از بیبی چک استفاده کردم

باید برم پزشک زنان؟؟؟

اونم میخواد آزمایش بده دیگه

آخه من اصلا عادت ب دکتر رفتن ندارم الانم بخاطر اینکه نرم آزمایش بدم از بیبی چک استفاده کردم باید ب ...

مگه دکتر زنان عادت میخواد که بری .. باید بری معاینه میکنه اگر عفونت داری دارو مینویسه آزمایش هم همون پاپ اسمیر باید بدی . 

قربان وفای سگ ♥️
مگه دکتر زنان عادت میخواد که بری .. باید بری معاینه میکنه اگر عفونت داری دارو مینویسه آزمایش هم همون ...

مرسی از راهنماییت عزیزم😘😘😘

حتمااااا میرم

خواهرم اون علايمي كه گفتي تلقينه  تو روزاي اول ترشح و تكرر ادراري وجود نداره تكرر ادرار واسه ...

مرسی بانو

🙏🙏

حتما میرم پیش پزشک