2777
2789
عنوان

بچه های شمام اینطورین؟

189 بازدید | 17 پست

همه چیز رو به همه میگن؟ بچه های اطرافیانم خییییلی عاقلن یعنی تو روت نگاه مبکنه بچه 7 ساله یه سوال ساده رو الکی میگه نمیدونم یا یادم نیست. به نظرتون بهشون یاد میدن یا ذاتیه؟

من کاربر قدیمی ام. دوباره باردار شدم هوس نی نی سایت کردم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم هرکی ازم سوال میکرد همه چیو میگفتم..دلیلشم این بود پدر و مادر تو خونه به حرفام گوش نمیدادن..حتی واسه لباس پوشیدنمم تصمیم میگرفتن...

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
ذاتيه بايد يادش بدي نگه

آخه فکر میکنم شاید بهش استرس وارد بشه که چیو بگه چیو نگه یا همش نگران باشه موقع حرف زدنش چیزی رو که نباید بگه به کسی بگه.

بایدیادش بدی

من الان خاله م به دخترش یادداده آمارنده 

خواهرشوهرمم به پسرش یادداده به من وشوهرم چیزی نگه میامدخانه ماخداشاهده مااگه ازش چیزی میپرسیدیم بعدمیخاستن یک چیزی راازماپنهان کنن گفتن به این دایی اگه پرسیدچیزی نگوبرادرشوهرم ازش پرسیدبابات کجاس گفت رفته تایلندبعدمامانش اخمش کردگفت توکه نگفتی به کی نگم من که به دایی وزندایی نگفتم !!!

دلیلش هم میتونه این باشه که شما یا نزدیکانتون جلوی بچه خیلی چیزارو برای هم تعریف میکنید هم اینکه بقیه خیلی سوال پیچش میکنن . بچه دنیای پیچیده ایی نداره که بتونه بقیه رو دور بزنه رو حساب سادگیش تعریف میکنه. 

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...

مثلا دختره دستش سوخته بود افتضااااح بهش گفتم دستت چی شده گفت یادم نیست!!!!! گفتم زخمش تازه اس مگه میشه یادت نباشه بعدا فهمیدم با اتو مویه مامانش سوخته کففففف کردم از زرنگیه بچه که نخواست مامانش متهم بشه.

مثلا دختره دستش سوخته بود افتضااااح بهش گفتم ستت چی شده گفت یادم نیست!!!!! گفتم زخمش تازه اس مگه میش ...

اتقاقا من بعضی وقتا میگم خوبه که دخترم ساده اس و همه چیزو تعریف میکنه عوضش دیرتر یادمیگیره منو بپیچونه چون اینا آموزشهاییه که خودمون میدیم و ممکنه بعدها علیه خودمون استفاده بشه  

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...