2777
2789

بچه هاشوهرم میگه تاسربازیم اتمام نرسیده نمیخام بری باشگاه.بعدک تموم شد خودم میبرمت و خودم میارمت.الانم توعقدیم میگه بدون مامانت جایی حق نداری بری.

تازه هرچی میگم دوطرف باید همو درک کنن میگم منم دلم میخاد دوستام یروزببینم.همونطور ک من میزارم بابرادرگفته ت ملاقات داشته باشی و بیرون بری تنهایی ولی توچرانمیزاری میگه نخیر

ادامشو هم میگم..

بعدم من مخالف قلیون کشیدنش بودم ولی میگف توچرا میخای تو جمع خرابم کنی و همه بهم بگن زن ذلیل.اگ نذاری قلیون بکشم پیش بقیه.اونوقت بقیه ام میلی ندارن بامابیان جایی.میگن زن فلانی اخلاقش پایه نیس باهاش خوش نمیگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجتون چه جوری بوده؟؟؟

در حد خیلی کم میشه گفت طبیعیه اما این مورد غیر طبیعیه ها 

بعدم مگه بیکاره که دم به دیقه بخواد تورو ببره و بیاره؟؟؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

ازاول محکم برخورد کن باهاش دیگه وابدی تااخر باید همونجوری پیش بری

خدایا بخاطره همه چی ممنون هم داده هایت هم نداده هات چون داده هایت نعمت ونداده هایت حکمتند;-)

شوهر سرباز آخه 😕 این همه عجله برای بلاتکلیفی

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یا بد دله یا کسی ای حرفا رو کرده تو گوشش معمولا اقایون رو رفتار دوستاشون واکنش نشون میدن مثلا اگ بگن خانمت و کجا دیدیم دفعه بعد نمیزارن بری یا بریم با کلی اما و اگر

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
ازدواجتون چه جوری بوده؟؟؟ در حد خیلی کم میشه گفت طبیعیه اما این مورد غیر طبیعیه ها  بعدم مگه ...

میگه نمیخام تنهاتوخیابون باشی همش دلشوره دارم ونگرانم ولی اینجوری خیالم راحتتره

عزیزم خب زیاد سختت نگیر بهش.

تو باید با زبون نرم کنیش ن با داد و دعواااا.

میدونم سخته ولی منم با یکی هستم ک اخلاقش عین هو شوهر توعه اصلا تو گفتی من همون تو یادم اومد .

هر چی میگه میگم چشمم...اول ها نمیزاشت بیرون برم.میگفت لباسای بیرون عکس بفرست..موهات و بریز داخل..نمیدونممم تنها جایی نرووو...

الان از بس گفتم چشمم چشمم .گفتم هر چی تو بگی باش ...الان اصلا عین حیالش نی برم نرم .هر کار دوس دارم بکنمم.بهدشش بیام بگم

کمک کن خداجونم😌
یا بد دله یا کسی ای حرفا رو کرده تو گوشش معمولا اقایون رو رفتار دوستاشون واکنش نشون میدن مثلا اگ بگن ...

ب نظر من از دوست داشتن زیاده من خوشم میاد مرد غیرت داره روی زنش

کمک کن خداجونم😌