2777
2789

خانما میگن قرص کیوتن برای باروری خوبه کسی چیزی میدونه یا نتیجه ای ازش گرفته؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل همسرتون کم تحرکیه اسپرم هستش؟

بله

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دكتر قبلنا به من داد ولي من نخوردم بجاش دادم شوهرم خورد ميگن خوبه

خب چی شد اونوقت؟برای بارداری دادی بهش؟

شوهرم عمل واریکوسل کرده بعد ۳ماه دکتر بهش داده با ال کارنیتین 

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
برای همسر من دکتر امیرجنتی که از ارولوژیست های بنام هستن کیوتن نوشتن. البته برای همسر من اثری نداشت ...

اخه من سرخود خریدم و داروخانه چی میگفت این داروی تکمیلی نیست.چون شوهر من تعداد و سرعت اسپرمش کمه

مکمل فرتیل اید حینسینگ و عسل زنجبیل گرده نخل خرنوب اینا خوبه!

فرتیل اید

کوآنریم کیوتن

و ال کارنیتین

حینسینگ

ویتامین ها

و ۳ ۴ تا آمینواسید

همه رو داره

روزی ۳ تا کپسول فک کنم باید مصرف کنن!

مکمل فرتیل اید حینسینگ و عسل زنجبیل گرده نخل خرنوب اینا خوبه!

من نخواستم 240 تومن برای فرتیل اید هزینه کنم و نگرفتم بعد بجاش کیومکس رو خریدم صد تومن و گرد لقاح و گرد گل و خرنوب و جنسینگ قرمز خریدم که شد حدودا صد تومن.فکر میکنم اشتباه کردم ای کاش همون فرتیل اید رو خریده بودم 

اون باروریه😐😐😐

منظورم همون بود

من نخواستم 240 تومن برای فرتیل اید هزینه کنم و نگرفتم بعد بجاش کیومکس رو خریدم صد تومن و گرد لقاح و ...

ن خب مکملای کُلی درصدکمتری مثلا از کیوتن توشونه

وقتی ب طور تخصصی کیومکس میگیرین

درصد بیشتری کیوتن و ال کارنیتین توشه!