2777
2789

سلام خدمت همگی

راستش یه دغدغه‌ی فکری برام پیش اومده که نمی‌دونستم کجا مطرحش کنم...

اصلاً نمی‌دونم چرا اینجوری شدم... حالا که فقط چتد هفته به اومدن نی‌نیم باقی مونده، حس و حالم یه جوری شده که انگار حوصلشو ندارم! یعنی طفلکی هنوز نیومده من فکر و ذکرم شده اینکه کی حال بچه‌داری داره! در صورتی که از اول با برنامه‌ریزی و با خواست خودمون و با عشق و با کلی دردسر این نی‌نی رو بدست اوردیم خدارو شکر... الانم واقعاً قصدم ناشکری نیست، کم و کسری هم ندارم از هیچ نظر که بگم تحت فشارم... اوضاع محیط اطرافم هم عالیه ولی اینجای کار که رسیدم ته دلم انگار خالی شده از اینکه دارم مادر میشم راستی راستی... کسی مثل من بوده یا هست؟ یا فقط من خل و چل شدم؟ 

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نشی هاااا ولی ازنشانه های افسردگیه  اگه به همین شکل پیش بری حاد تر می شه ودرگیر افسردگی پس اززایمان می شی ...درسته که طبیعیه یه کم سخته خلوت دونفره به هم می خوره باید کلی از سفر وتفریحاتتون بزنی به خاطر بچه ولی ارزششو داره پس ازجنبه مثبت نگاه کن سعی کن بری بیرون پیاده روی کن پارک برو نزار افکار منفی وارد ذهنت بشه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

یا از استرسه پذیرش مسئولیته یا افسردگی بارداری

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

هیچی چیزی نیسا فقط افسردگی بعد زایمان داره قبل زایمان ظهور میکنه . اخه خواهر من کوچولویی ک با هر خندش دلت غش میره ک ناراحتی نداره این فکرو خیالا رو بزار دم در آشغالی ببره چیه مادر شدن لذت بخش ترین حس جهانه ب مزایای خوبش فک کن ب بقیش کاریت نباشه خخخ

فکرمیکنم طبیعیه  مخصوصا اگه بارداری سختی داشته باشی ولی وقتی به دنیا بیاد و بذارنش توبغلت و ب ...

چهار ماه اول واقعا سخت بود و حال جسمی خوبی نداشتم ولی بعدش دیگه خوب شدم

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...
راستش از همین افسردگی پس از زایمان می‌ترسیدم که انگار به قول شما رفتم پیشوازش!

شک نکن داری خودت افسردگی وافکار پوچ رو دعوتش می کنی ...به این فکرکن که خدالیاقت دونسته ویه موجود معصوم روبهت داده اتاق براش درست کن ببین چی کم و کسری داره ..شاد باش 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔