2777
2789

دوستم میگە بیا پارچە برام برش بزن

نتونستم بگم نە

انقد از دست خودم عصبیم کە خداااا میدونە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب برو برش بزنپولشم بگیر

زحمتش برا منە پولش برا خودشە

یەبار رفتم کلی پارچە برش زدم دریغ از هزارتومن

تازە لباس برا نوزادش بردە بودم،نوزادشم نیاورد ببینم درحالیکە رفتەبودم برا نوزادش کەنگە نیومد بعد زایمانم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

عزیزم این یه مهارته که باید یا بگیری

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

تا بحال روانشناس رفتی؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
پارچەخیاطمهمکار هستش ولی ماهر نیست

این دیگه سو استفاده اس عزیزم

یبار بپیچون

بگو نمیشه بیام تمام توضیح هم نده زود قطع کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب همین الان پیام بده و بگو نه بزار بشه اولین نه گفتن زندگیت اون هم وقتی بعدش اینقدر خودخوری میکنی و ...

اول نگفت بیا برا پارچە آخە

گفت بیا دلتنگتم منم گفتم باشع خودمم دلمتنگتە

بعد گفت پارچە هم هست

دیگە چشام از حدقە داشت درمیومد

کە عەەەە این از اولشم هدفش برش پارچە بودە کە ای دلتنگتم و اینا

ولی صداشودرنیاورم

بعدا هم گفت دلوغ نگیااا،بیا توروخدا

گفتم باشە

زحمتش برا منە پولش برا خودشەیەبار رفتم کلی پارچە برش زدم دریغ از هزارتومنتازە لباس برا نوزادش بردە ب ...

چند ساعت مونده به قرارتون زنگ بزن بگو:

سرم شلوغه، مشتری دارم..

اگر میخوای فلان ساعت بیار برام..

وقتی اورد، بگو مبلغش اینقدر میشه، لطفا واریزی رو انجام بدین، تا بتونم مال شما رو بذارم تو اولویت..

اگر نزد، تو هم به روی خودت نیار

بذار کلی علاف بشه و آخرشم ببینه برش نزدی براش

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

عزیزم این یه مهارته که باید یا بگیری

متاسفانە نمیتونم خیلی سعی کردم بدستش بیارم

از کودکی این رودروایسیو داشتم خیلی خودخوری کردم یکم بهتر شم ولی باز بعضی وقتا اینجوری میشم

نرو همین الان پیام بده نمیتونی بری

بنظرت کلا جوابشو ندم خوبە؟؟