2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

244 بازدید | 5 پست

جواب آزمایشم رو بردم دکتر گفتن باردار نیستی و دلیل پریود نشدنت گرفته شدنته آمپول پروژسترون نوشت برام 

من اصلا سابقه نداشته که پریودم قطع بشه بنظرتون این آمپول حتما حلش میکنه؟

استرس اینو دارم که یه وقت بعد تزریق هم پریود نشم اونموقع مشکل چی میتونه باشه؟

حل میشه گلم نگرانم نباش

دلیل پریود شدنتو متوجه نشدم؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز پريوديم عقب افتاد با اينكه جلوگيري با مراقبت كامل داشتم ولي اولين چيزي كه به ذهنم اومد اين بود كه نكنه باردارم كه پريود نشدم.. فوري رفتم ازمايش دادم كه منفي بود.. بعدش رفتم سونو دادم اونجا معلوم شد كيست دارم..امپول پروژسترون زدم و بعد از ٦ روز پريود شدم ولي توي اين ٦ روز هميشه درد پريودي داشتم.. خواستم بدونيد كه با امپول پروژسترون قطع به يقين پريود ميشيد

منم چند روز پريوديم عقب افتاد با اينكه جلوگيري با مراقبت كامل داشتم ولي اولين چيزي كه به ذهنم اومد ا ...

می بخشید من دو ماه پریود نشدم رفتم سونو گفتن تنبلی تخمدانه دکتر پروژسترون داد و دیروز زدم حالم یه جوریه از دیروز ولی دکتر گفت اگر پریود نشدی دوباره باید بزنی.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
می بخشید من دو ماه پریود نشدم رفتم سونو گفتن تنبلی تخمدانه دکتر پروژسترون داد و دیروز زدم حالم یه جو ...

دوست عزيز به طور طبيعي ميگن ٧ تا ١٠ روز بعد از آمپول پريود ميشي ولي خوب شايد بخاطر تنبلي تخمداني كه داري دكتر احتمال داده ممكنه نياز باشه يه آمپول ديگه بزني ☺️