2777
2789
عنوان

خداجون از وسوسه نجاتم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 30490 بازدید | 907 پست

امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:

✍در راحتیها شکرگزار باش و در سختیها صبور.

📚غررالحکم، فصل ۶۷، ح۱۷ـ

☁️الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ 🌩
☁️آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم⛈
☁️اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ🌧

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

⚪️ پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) :

🔵 مَنْ أَدَّى إِلَى أُمَّتِي حَدِيثاً يُقَامُ بِهِ سُنَّةٌ أَوْ يُثْلَمُ بِهِ بِدْعَةٌ فَلَهُ الْجَنَّةُ.

🔴 هر کس به امت من حدیثی برساند که به سبب آن سنتی برپا شود یا بدعتی آسیب ببیند، پاداشش بهشت است.

💬 بحار الأنوار: ج۲، ص۱۵۲.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاوت قرآن

رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم):

برای خانه های خود سهمی از تلاوت قرآن قرار دهید، چون هر کس در خانه خود قرآن تلاوت کند، کارهای اهل خانه آسان می گردد و خیر و برکت در آن زیاد می شود و هر خانه ای که در آن قرآن تلاوت نکنند، کارها بر اهل آن تنگ شده و خیر و برکت در آن خانه کم می شود.

📚 وسائل الشیعه/ج6/ص200

سلام دوستانمن با خوندن متن یاد این حدیث اقا صاحبالزمان❤️ افتادم که ميفرمايندهیچ چیز مانند نماز، بینی ...

سلام عزیزم میشه بهتون درخواست بدم در مورد شروع نماز؟ کمکم میکنی؟

خدا یار باشد😍😍
خیلی لطف کردین . من همچین جمله ای رو تو عالم خواب از یه اقایی شنیدم هرچی سرچ زدم فلان حدیث از حضرت م ...

خواهش میکنم قشنگم🌹🌹😊به به خوش به سعادتت عزیزم😍قدر خودتو بدون وقتی اهل بیت این حرف رو زدن و حدیث معتبر هم هست مطمئن باش غمت ناراحت میشن و برات دعا میکنن🌹🌱

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خیلی تلاش میکنم ولی خدا دوسم نداره انکار زوری نیس هرچی سعی میکنم ب خدا نزدیک شم دورتر میشم هرکاری می ...

عزیز دلم..سخته شرایط..ولیییی ناامید نشو قشنگم..بسپارش دست خدا..بگو هرچی مصلحته..خدا هیچوقت بنده هاشو ول نمیکنه قشنگم ناامیدی ها کار شیطونه که تو دست بکشی...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یا خدای مهربان نیاز دارم به کمکت

🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ای بی نیاز

زنگار دلم را بزدا،

به من بال پرواز و پای رفتن عطا ڪن.

ای منتهای آرزویم،

از خودم چه بگویم ڪه همه را دانی

و از تو چه بگویم

ڪه فراتر از آنی.

من تو را می خوانم ڪه راز هرچه عشقی.

تو را می خواهم ڪه خوش بوتر از هرچه عطری...

خدایم....

به من توجه ڪن ،

وقتی با تو مناجات می ڪنم ڪه به سوی تو فرار ڪرده ام ،

و در حال درماندگی و زاری در برابرت ایستاده ام ...