2777
2789
پس چرا دیشب انداخت .دیشب بعد افطار زدم صبح دیدمش خیلی هاله واضح بود ولی الان روزه بودم زدم هاله نندا ...

شاید تلقین کردی ب خودت

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووووخطی که بعد10دقیقه بیفته قبول نیست که شمامیگی سحردیدی هاله انداخته بعدشم مدیکوروقتی منفی باشه بعدچندساعت مثبت میشه الکی به خاطرهمین کاذبش زیاده یه هفته هم خیلی زوده هنوزبه نظرم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

عه اینکه مثبته😍 همون لحظه هاله افتاد ؟

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
عزیزم این هاله نیست قبل بارداریم کلی بیبی چکام اینطور میشد برای خشک شدن تسته این مثبت نیست

الان تاپیک هاتونو اخه دیدم دقیقا شبیه همون بی بی چکیِ که شما گذاشتین و نوشتین که بی بی چکتون مثبته

خب قبلی هام خشک میشدن اینطور نمیشدن که

اما منفیه احتمال زیاد چون از من همه اینطور بودن.حتی گاهی هاله شورتی ام مینداخت اما مدت طولانی و منفی میشد.ایندفعه که باردارشدم۴روز به موعد قشنگ هاله زد اینطوری.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
الان تاپیک هاتونو اخه دیدم دقیقا شبیه همون بی بی چکیِ که شما گذاشتین و نوشتین که بی بی چکتون مثبته

کدومو.دقت کن چون مثبت کاذب زیاد داشتم .این یکی مثبت شد و از دادم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀