2777
2789
عنوان

بورسیه تحصیلی

523 بازدید | 13 پست

بچه‌ها لطفا هرکس حتی کوچکترین اطلاعی درباره بورسیه تحصیلی هرکشوری داره بگه.چون آینده تو ایران مبهمه به نظرم اطلاعات تو این زمینه میتونه برا هممون مفید باشه 

الان بورسیهdaad المان 

ایفل فرانسه 

بورس دولت مجارستان 

بورسیه ایتالیا و چین و اراسموس که برای اتحادیه اروپاست خیلی طرفدار داره و 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارک مورد نیازم که  مدرک از دانشگاه معتبر ریزنمرات و معدل بالای ۱۷ 

توصیه نامه 

نمره زبان 

رزومه و انگیزه نامه قوی

الان بورسیهdaad المان  ایفل فرانسه  بورس دولت مجارستان  بورسیه ایتالیا و چین و ارا ...

طرفدار داشتن یعنی اون کشورها هم به راحتی میپذیرند؟من مدرکم کارشناسیه...

انگیزه نامه چیه؟

یه نامه در حد دوصفحه که گذشتهی تحصیلی رو داخلش توضیح میدین و بعد انگیزتون از انتخاب رشته و دانشگاهی که میخواین اپلای کنید رو میگین و بعد توضیح میدین که مثلا اگر فارغ التحصیل شدین کجاها میتونین کا. کنین و مفید باشین 

طرفدار داشتن یعنی اون کشورها هم به راحتی میپذیرند؟من مدرکم کارشناسیه...

راحتی که خب اونا یه سهمیه دارن مثلا فوق لیسانس سالی یک نفر برای یک رشته مشخص بناب این قاعدتا به راحتی نمیگیرن و شرایطتتون باید خوب باشه