2821
2789

شوهرم میشناستش ولی نمیگه کیه از روی شمارش چطور مشخصاتشو در بیارم

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم مسدود کرده بود شمارشو توی پیامای مسدود شده اس اومده بود ک کجایی ج بده 

کیه خب؟ از شوهرت پرسیدی؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خب آخرش چیشد اگه شوهرت جوابشو داده بوده پس چرا تو مسدودیا بوده

جوابشو داده دختره ک بهش میزنگه ک چرا زنت فوش داد شوهرم بلاکش میکنه این پیامای کجایی ام تو پیامای مسدودی خوندم شوهرم نمیگه کیه

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
من دارم سکته میکنم چقدر اون طرف بی حیا و کثیفه

یاپروفایلشو ببین،یا هم شوهرت بایدباهات همکاری کنه تابتونی پیگیری کنی،،،،

ولی فکرمی‌کنم شوهرت حاشاکنه وبهت دروغ بگه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عجب رویی داره که گفته منتظر تلافی باشه

خیلی کثیفه چطوری اسم و فامیل پیدا کنم

جوابشو داده دختره ک بهش میزنگه ک چرا زنت فوش داد شوهرم بلاکش میکنه این پیامای کجایی ام تو پیامای مسد ...

ببخشیدا ولی چرا شوهرت گفته مجرده؟🤔شوهرت سابقه ی خیانت داشته؟🤔

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

این اداما زیادن فقط تو همچین مواقعی متوجه میشی داری با کی زندگی میکنی یا بیشتر شوهرتو دوست داری از انتخاب درستت یا مث من مجبوری خودتو به فراموشی بزنی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
یاپروفایلشو ببین،یا هم شوهرت بایدباهات همکاری کنه تابتونی پیگیری کنی،،،، ولی فکرمی‌کنم شوهرت حاشاکن ...

نمیگه شوهر احمقم ب منم میگه حساس نباش من بخوام کاری بکنم نمیزارم تو بفهمی