2821
2789
niniyar@نی نی یار تایپک جشواره فیلم فجر ممنوعه

ممنوع نیست مشروط براینکه پستها سیاسی نشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون از راهنمایت من جهت اطلاع رسانی برندگان سیمرغ رو زدم یدفعه تاپبک حذف شد

پستهای سیاسی داشت عزیزم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

😂😂😂

اول اینکه میتونستی عکس کامل بذاری تا بقیه دچار سوءتفاهم نشن که به قشر معلم و دانشجو معلم توهین میکنم

دوم اینکه

چرا تو از حرفای من زورت میاد؟!

من خودم با رتبه دو رقمی دانشجوی انصرافی سینمای دانشگاه هنر هستم

البته هنوز یکی از شاخه های کاریم مربوط به سینماست

پدر نامزدم توی این بخش پست مهمی داره

خود نامزدم توی صنعت سینما و موسیقی فعاله

از طرف نامزدم کلی آشنا دارم

به جز این دوست خودم که آقاست و از بچگی میشناسمش و هنرمنده و تعداد زیادی از خانواده سببی و نسبیش از قبل انقلاب تا به امروز توی عرصه موسیقی و فیلمسازی فعالن

کلی اطلاعات شخصی از زندگی محیط اطرافم دارم که هیچوقت راجع به اونا حرف نمیزنم

ولی با چشم خودم تو صفحه ی شخصی رفیق خودم سبک زندگی رفیقمو میبینم

حتی علت طلاق فلان بازیگر از فلانیش که جزو خانواده این آقاست رو میدونم

برام مهم نیست پشت سرم چی میگی ولی هوش بیشتری داشتی و اطلاعات شخصی که خود اهالی این جامعه توی مصاحبه هاشون صریحا میگن و اطلاعاتی که از رسانه های زرد ازشون منتشر میشه رو دنبال و بررسی میکردی ابعاد زیادی برات روشن میشد

البته من صحبت از اون سلبریتی های قلیلی میکنم که بیشترین حضور و شهرت رو دارن وگرنه بدنه ی اصلی هنریمون با جامعه آماری بالا در صحت و سلامت اخلاقیه

وگراینکه تعریف تو از سالم بودن و ناسالم بودن با جامعه حقیقی فرق کنه

منو که تعلیق نکردن و تگتم ندیدم الان یکی از دوستان لینک بهم داد ولیکن انقدر حرص نخور برات خوب نیست پوستت خراب میشه و دست این آدما برای مردم رو شده کسی دیگه واسه حرفاشون تره خورد نمیکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز