2777
2789
عنوان

تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتی بادی ام هم بالا بود . بهش میگن تیروئیدیت هاشیموتو. با لووتیروکسین اوکی میشه ولی باید سونو هم ...

غدد به شما نگفت ید نباید مصرف کنی؟ من توی نت دیدم که ید آنتی بادی را میبره بالا ولی هنوز نمک ید دار میخورم منتظرم برم غدد ببینم چی میگه...

غدد به شما نگفت ید نباید مصرف کنی؟ من توی نت دیدم که ید آنتی بادی را میبره بالا ولی هنوز نمک ید دار ...

نه چیزی نگفت. ربطی نداره. ولی الان برای اقدام داری فولیک اسید میخوری یا یدوفولیک ؟؟؟

نه چیزی نگفت. ربطی نداره. ولی الان برای اقدام داری فولیک اسید میخوری یا یدوفولیک ؟؟؟

زنان ید و فولیک داد ولی من اینا که توی نت خوندم ترسیدم نخوردم رفتم فولیک بدون ید خریدم میخورم. شما ید و فولیک خوردی؟

زنان ید و فولیک داد ولی من اینا که توی نت خوندم ترسیدم نخوردم رفتم فولیک بدون ید خریدم میخورم. شما ی ...

منم زنان بهم اول یدوفولیک داد ولی بعدش که فهمید دارم لووتیروکسین میخورم گفت فولیک اسید ساده بخور . 

مرسی از راهنماییت عزیزم. دعا کن برام زودتر نرمال شه    

خواهش میکنم عزیزم. ایشالا. منم مثل شما خیلی عجله داشتم ولی آروم باش و بزار همه چی خوب و نرمال پیش بره. و حتما تمام بارداریتون زیر نظر متخصص غدد باش

خواهش میکنم عزیزم. ایشالا. منم مثل شما خیلی عجله داشتم ولی آروم باش و بزار همه چی خوب و نرمال پیش بر ...

عجله من به خاطر اینه که فیبرومم دارم و نگران اینم که مشکل ایجاد کنه سنمم داره میره بالا به خاطر اینا میترسم...انشالا میرم جواب آزمایشم یه هفته دیگه آماده میشه میبرم غدد...