2777
2789
عنوان

تیرویید

269 بازدید | 25 پست

سلام کسی اینجا هست که آنتی تی پی او و tsh بالا داشته باشه وباعث سقط شده باشه براش؟ من یه بار سقط کردم بعد سقط فهمیدم این مشکلا دارم میخوام بدونم شما چه دارویی استفاده کردین و چه مدت طول کشید تا نرمال بشه و بتونید باردار بشید...

به فوق تخصص غدد مراجعه کن حتما

دکتر زنانم گفت نمیخواد بری. لووتیروکسین بهم داد گفت یه ماه بخور دوباره آزمایش بده ولی من نگرانم خیلی جواب آزمایش جدیدم بیاد غدد میرم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنانم گفت نمیخواد بری. لووتیروکسین بهم داد گفت یه ماه بخور دوباره آزمایش بده ولی من نگرانم خیلی ...

دکتر زنان به منم قرص داد ولی من اطمینان نکردم رفتم پیش دکتر غدد آخه الکی نیس که اونا درسشا خوندن باید عر بیماری رو پیش متخصص مربوطش رفت

این نیز بگذرد
وای خدا شش ماه؟ من خیلی زودتر میخواسم اقدام کنم... شما چند بود tsh?

منم خیلی میخواستم زودتر اقدام کنم عین شما ولی حدااکثر 6 ماه شاید زودتر کنترل بشه ولی باید پیش متخصص غدد بری. من 5 بود

شوهرتون لووتیروکسین استفاده میکنه؟ چقد طول کشید آنتی تی پی او نرمال بشه؟

بله الان سه ساله میخوره باید تا آخر عمرش قرصو بخوره وگرنه از حالت نرمال درمیاد تقریبا شش ماه بعد مصرف نرمال شد

این نیز بگذرد
منم خیلی میخواستم زودتر اقدام کنم عین شما ولی حدااکثر 6 ماه شاید زودتر کنترل بشه ولی باید پیش متخصص ...

روزی چقد لووتیروکسین میخوردی توی اون شش ماه ؟ زنان به من گفت فعلا روزی نصف بخور