2821
2789
معده

😂😂😂😂

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من سه ماه اولم خیلی بد گذشت ویار به شوهرم به خونمون به بوی فرش و موکت! اول چیزای ترش دوست داشتم مثل آبلیمو اما الان ندارم، از دیروز هم خارش گرفتم پاهامم چند جاش کبود شده خیلی میترسم چیز بدی باشه😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم

😂💕

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ویار چجوریه خدایی؟؟؟؟؟ ینی یهو آدم یه چیزی میخواد؟ مثلا تا چه حد این خواستن زیاده؟ یکی ویار رو بر ...

اره من نیم ساعت پیش انگار تو عمرم توت فرنگی نخورده بودم زنگ زدم شوهرم گرفت اومدم والا ویار انگار یدفه یه چیز هوس میکنی

نی نی عزیزمو یه صلوات مهمون کن تا سالم به دنیا بیاد😘

من ویار نخود فرنگی و پرتغال دارم زیاددددد دلم میخواد نخود فرنگی رو نیمرو هم بریزم بخورم خخخ

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

سلام دوستان من ماه پیش دو هفته پریودیم عقب افتاد این ماهم دیروز پاید پری میشدم ک فقط کمرم درد میکنه امروزم همیتجوریم کمر درد دارم ی دفعه حرارت بدنم بالایه ی دفعه یخ میزنم..امروزم ک از صب مث دیوونه ها دارم گریه میکنم نمیدونم چم شده.. کسی تجربه داره بگه لطفاااااااا

تیکر تولد یه سالگی الینام
من سه ماه اولم خیلی بد گذشت ویار به شوهرم به خونمون به بوی فرش و موکت! اول چیزای ترش دوست داشتم مثل ...

جنسيت چيه؟؟؟من فقط تا ساعت سه بعدظهر كسل در حال دراز كشم بوياييم قوي شده يكمم حالت تهوع و سردرد دارم 😭

پسرم 👑سرم

من تا حدود 40 روز اول ک اصلا انگار نه انگار هیچ حالتی نداشتم ولی بعدش ی مدت خیلی حالت تهوع شدید میگرفتم مثلا نسبت ب بوها حساس شده بودم ،بویایی مم خیلی قوی شده،در یخچالو باز کردنی بلیزمو جلو بینیم میگرفتم وگرنه تا بو میزد حالم بد میشد،همشم کسلو خوابم،ولی الان دیگ قرص b6 میخورم دیگ خییلی خوب شده،چیز خاصیم هوس نمیکنم ولی از یسری چیزا بدم میاد نمیخورم