2777
2789
ریزش مو در کمین است

مو کلا میریزه باید ارایشگر کار بلد باشه

من که پروتئین کردم احساس نمیکنم ریزش دارم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بهشون برسی از شامپو مخصوص و ماسک استفاده کنی بعد حموم هم موهاتو حتما کامل سشوار کن

من دو دلم یکی گف بیا ابریشم سازی ۴ تومن قیمت گف

یکی هم الان تو دیوار شهرمون نگا کردم زده ۲ تومن ابریشم صافی عالی و تضمینی

الان نمیدونم کدوم برم

💚🤍💚🤍💚

نه در واقع درمان و آبرسانیه، نه صاف کننده دائمی ریباندینگ فک کنم صافیه دائمی میده ، بوتاکس مو رو نرم ...

مرسی گلم

من کراتین کار بهم کف ابریشم سازی ماندگاری بیشتر داره

حالا نمیدونم ریباندیگ انجام بدم یا ابریشم سازی

💚🤍💚🤍💚

من موهام خیلی وزه و پف دارهینی اگ پروتئین کنم یک سال صاف میمونه؟

اره هرچی کار خوب باشه ماندگاریش بهتره یه دوستی داشتم کراتین کرد با ۲ تومن ۱ ماه نشده موهاش همونجوری شد جالا موهاش تا کمرش هم بودنا من تعجب کردم چرا انقدر ارایشگر کم گرفته ازش بعدا خود دختره گفت که کارش خوب نبود کراتین از موهام پرید زود

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من دو دلم یکی گف بیا ابریشم سازی ۴ تومن قیمت گفیکی هم الان تو دیوار شهرمون نگا کردم زده ۲ تومن ابریش ...

اون که تو دیوار زده مدل میخواد

مرسی گلممن کراتین کار بهم کف ابریشم سازی ماندگاری بیشتر داره حالا نمیدونم ریباندیگ انجام بدم یا ابری ...

ریباندینگ صافی ۱۰۰٪ شلاقی و کاملا لخت، موندگاری خیلی بالا (تا وقتی مو رشد کنه)، تغییر دائمی تو ساختار مو، آسیب زاتر از بقیه روشها، اگه پشیمون شی، فقط باید صبر کنی موهات دربیاد😅، ابریشم سازی معمولا نوعی کراتین قویتره، صافی طبیعی تر و نرمتر، مو براق و لطیف میشه، وز کاملا میخوابه
آسیب کمتر نسبت به ریباندینگ..
موندگاری معمولا ۳ تا ۶ ماه بستگی به جنس مو و مراقبت داره.
حالا انتخاب بستگی به هدفت داره، اگه موهات تقریبا صافه و فقط وز داره ابریشم سازی منطقی تره، اگه موهات فر یا خیلی موج داره و صافی کاملا شلاقی میخوای ریباندینگ.
راسیی اگه موهات قبلا رنگ، دکلره یا آسیب دیده، ریباندینگ ریسکش بیشتره.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

ریباندینگ صافی ۱۰۰٪ شلاقی و کاملا لخت، موندگاری خیلی بالا (تا وقتی مو رشد کنه)، تغییر دائمی تو ساختا ...

موهام خشک و موج داره کمی وز

رنگ داره ولی بدون دکلره

فقط اینکه یکی بهم قیمت داد ابریشم سازی با ماندگاری دایمی گف ۳۵۰۰

یکی هم تو دیوار پیدا کردم نوشته تضمینی با قیمت کمتر

نمیدونم 😶واسه کدوم برم

اون قبلیه قبلا برام احیاو صافی انجام داد ریزش نداشتم فقط وز موهام کامل گرفته نشد و بعد ۴ ماه اثرش رفت

💚🤍💚🤍💚

زده با ۶ سال سابقه کار دارای تخصص و اینا و کلی تعریفبنظرت برم پیشش

خب چرا با ۲ تومن ؟؟بعید میدونم

من موهام خدادادی صاف و لخته اینقدرم نرم البته ماشالا😂🥺

🥹😍

خدا برات حفظشون کنه

من موهام خیلی پر پشته و رشدشون خیلی خوبه ولی صاف نیستن🥲

💚🤍💚🤍💚

🥹😍 خدا برات حفظشون کنه من موهام خیلی پر پشته و رشدشون خیلی خوبه ولی صاف نیستن🥲

میدونی فداتشم بهشون خیلیی برس.

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

موهام خشک و موج داره کمی وزرنگ داره ولی بدون دکلره فقط اینکه یکی بهم قیمت داد ابریشم سازی با ماندگار ...

با توجه به جنس موهات، ابریشم سازی قویتر پیش همون فرد قبلی منطقی تر و امن تره، ولی ازش بخا، تمرکز روی گرفتن کامل وز داشته باشه، مواد قویتر بزنه مخصوص موهای موج دار
صادقانه بگه موندگاری واقعی چقدره..
ریباندینگ رو فقط وقتی انجام بده که صافی کاملا لَخت و خط کشی بخای و ریسک آسیب رو بپذیری.

و اینکه بستگی داره چقد به موهات برسی ماسک مو شامپوی بدون سولفات، من روغن آرگانم میزنم.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.