2789

من همیشه به بچه هام میگم سرچیزی دعوا نکنید و با دوستی بین خودتون حلش کنید وگرنه سر وسایلی دعوا کنید از دوتاتون میگیرم و به هیچ کدوم نمیدم همیشه هم همین کارو کردم

الانم سر تبلت دعوا کردن همه بازیاشونو پاک کردم و از دوتاشون گرفتم

بنظرتون اشتباهه این کارم ؟ البته یکم اولش دخالت نمیکنم وقتی میبینم همدیگرو دارن پاره میکنن این حرکتو میزنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم خوب نیست باعث میشه در آینده به فردی دو رو و ریاکار تبدیل بشن که برای نفع خودشون تظاهر کنن... (:

یا بذر عقده تو دلشون کاشته بشه

سعی کنید باهاشون دوست باشید هردوتا شونو به یک اندازه دوست داشته باشید و درکشون کنید اونا بچه ان ببینید نیازشون چیه 🥲🤍

تبلت بهانست اونا نیاز به بازی و محبت دارن

⋆。゚ < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:

بنظرم خوب نیست باعث میشه در آینده به فردی دو رو و ریاکار تبدیل بشن که برای نفع خودشون تظاهر کنن... ( ...

همه اینارو دعایت میکنم عزیزم ، خیلی کم و گاهی پیش میاد دعوا کنن سرچیزی چون هرهرچیزی دوتاشونم دارن

استارتر احتمالا هیچی درست از قضیه نمیدونی که پرونده ی بزرگ اپستینو که گند کلی سیاستمدار جهانی رو ریخته بیرون داری با مسائل داخل ایران مقایسه میکنی

کلی پرونده پدوفیل و جنایت تو دنیا هست صداش درنمیاد چیزی که اپستین رو برجسته کرده آدم معروفای مثلا انسان دوستیه که توش دست داشتن

اصلا قابل مقایسه نیست چی میزنید