2777
2789
عنوان

لكه بيني لانه گزيني

164 بازدید | 14 پست

كيا لكه بيني لانه گزيني همراه با كمر درد داشتن 

و چه شكلي بوده؟ 

خانوممممما من دوروز مونده به پريوديم 

يه لكه قهوه اي كم رنگ ديدم 

الان بيبي چك بزنم معلوم ميشه؟ 

♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزیم منم دو سه روز مونده به پریودم لک بینی داشتم و چون تو اقدام چریودم جلو میفتاد فکر کردم ماله اونه. یه روز قبل از موعدم بی بی چک مثبت شد. لکش هم با لک بینی قبل پریود فرقی نداشت برا من. تا دو روز هم ادامه داشت. امید بخدا شما هم باردار باشی

اره منم دوروز قبل موعد بود تا روز موعد يعني سه روز تو ترشحاتم قهوه اي بود من قبلش بيبي زده بودم مثبت بود بعد لك ديذم گفتم پري شدم ديگه ولي وقتي زدم ديدم خيليييي پرنگتر شده فرداش هم زدم تقريبا هردوخط همرنگ بودن رفتم ازمايش ١٥٠بود بتا روز قبل موعد

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

من دو ماه هست یه هفته قبل پریودی لکه بینی میشم اما سر موعد پریودی میشم نفهمیده علت این لک چیه؟؟

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده                                           
عزیزیم منم دو سه روز مونده به پریودم لک بینی داشتم و چون تو اقدام چریودم جلو میفتاد فکر کردم ماله او ...

نيني تون چي بود

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍