2777
2789

اگر یک روز یک مردی کُتکتون زد و دست روتون بلند کرد بی جواب نذارید .

وقتی که بی جواب میذارید هار میشن و بیشتر زور نمایی میکنن اولا که ( مردی که دستشو روی یک زن بلند میکنه مرد نیست ، نامرده ، چون بلد نیست چطوری باید با یک آفریده ی لطیف و نازک و نازنین رفتار کنه )

اگر زد شما هم بزنید ، محکم تر بزنید ؛ اگر خواست بازم غلط اضافه کنه بزنید توی ناحیه حساسش ( ب،، ضه اش) اونوقت از درد نمیتونه بلند شه و به شکر خوردن میفته🤣جدی میگم ، و شوخی ندارم .

وقتی میذارید دست روتون بلند کنه یعنی بهش شهامت و قدرت میدین ، بیخودی بزرگشون میکنید .

اگر مردی زدتون شما هم بزنیدش فرقی نداره شوهرته، نامزدته، دوست پسرته ، داداشته ، عموته ، داییته مهم نیست اگه داشت حرف اضافه میزد شما بی جواب نذارید .

بزرگ تر هست که باشه غلط میکنه دستشو بلند کنه روی یک بانو🌸🌸

ازدواج ارامش💩💩💩💩💩💩💩 ازدواج امیده🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ازدواج رد شدن از پلای تردیده💨💨💨💨💨💨💨💨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین منو شوهرم گاهی شوخی خرکی میکنیم و همو میزنیم و گاز و ویشگون و....

اون با ی دست جفت دستامو میتونه بگیره، با ی پا کل بدنمو میتونه قفل کنه.

هیچ وق تا امروز دعوای کتک کاری نداشتیم، ولی اگ داشته باشیم من اینو چجوری بزنم؟!!!!

🖤

ببین منو شوهرم گاهی شوخی خرکی میکنیم و همو میزنیم و گاز و ویشگون و....اون با ی دست جفت دستامو میتونه ...

بالا راهکار دادم

مردا رو جای حساسشون بزنی هیچ مردی نمیتونه بلند شه

روتون تو روی هم باز میشهبهترین کار اینکه که موقع دعوا فاصلتون حفظ کنید که اگه خواست بیاد جلو بجوری ب ...

وقتی به خودش اجازه میده یه خانم رو بزنه

یعنی روی اون دو نفر از خیلی وقت پیش باز شده

روتون تو روی هم باز میشهبهترین کار اینکه که موقع دعوا فاصلتون حفظ کنید که اگه خواست بیاد جلو بجوری ب ...

آره این تاپیک بیشتر به مفهوم اینه که مردا بیجا میکنن زن رو بزنن اگر زدن شما هم بزنید کم بیارن

وقتی به خودش اجازه میده یه خانم رو بزنه یعنی روی اون دو نفر از خیلی وقت پیش باز شده

تو عصبانیت همیشه اونجوری که میخوایم نیستیم

بهتره وقته بحث بالا میگیره دیگه ادامه ندیم بذاریم واسه وقتی که اروم تریم

منو زد زنگ زدم پلیس بعدم رفتم کلانتری شکایت کردم

دیگه جرات نکرد

ولی دیگه زندگیمم مثل قبل اون شب نشد

ابرومون رفت دیگه مث دوتا دشمن هستیم

نمیدونم کار درستی بود یا نه ولی تاحدود زیادی پشیمونم

میگم کاش فقط میزدمش منم هرچند زدم ولی زورم نرسید چون زد تو سرم

..💔

منو به بار دعوا کردیم .منو زد .البته نه محکم .منم همچینننن چنگ انداختم دور گردنش حتی با یقه ی پیرهنشم نمیتونست بپوشونه .تا دیگه جرات نکنه سمتم بیاد 🤣🤣😎😎😬😬

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو