2777
2789

کشوی پلاستیک ها خیلی نامرتب و رو اعصاب بود برای همین من اول هرچی کیسه پلاستیکی توی کشو بود رو ریختم کف اشپرخونه  

مرحله بعدی هرچی کیسه پلاستیکی کثیف یا سوراخ و پاره بود (حتی یک سوراخ کوچیک) رو جدا کردم.  

پلاستیک های باقی مونده که سفید و تیره بودن رو جدا کردم. چون پلاستیک های سفید برای نون و پلاستیک های سیاه برای اشغال ها و چیزای به درد نخور معمولا استفاده میشه  

همه پلاستیک ها رو تقریبا بر اساس اندازه تا کردم سپس به دسته های 10تایی تقسیم کردم و با گیره رخت بهم وصل کردم  

به نظر من که خیلی فرق کرد چون اشپزخونه مرتب قلب یک خونس

نظر شما چیه؟ شما چه ایده هایی برای مرتب کردن کشوی پلاستیک هاتون دارین؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کشو پلاستیک نداریم ک

پس پلاستیک های خریدتون رو چی کار میکنین؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من میخام بذارم تو جعبه دستمال کاغذی . الان گذاشتم تو بطری نوشابه 

چطوری؟

من همه رو جمع می کنم تو یه کابینت برای ریختن آشغال و پلاستیک داخل سطل زباله های حموم و دستشویی و اتاقها. بعد یهو می بینی یه هفته بعد حوصله ام از این همه پلاستیکهای مچاله شده سررفت و همه رو ریختم دور .عاشق ثبات شخصیت خودمم

آفرین.می تونی کیسه ها رو بزاری تو جعبه دستمال کاغذی.من این کارو می کنم

افرین

راحت در میاد؟

یک خانمی میزاشت تو بطری نوشابه خانواده و بعد یکی یکی از توش بیرون میکشید . جالب بود

چطوری باید بذاریم؟

افرین راحت در میاد؟

کیسه ای رو که میزاری قسمت دسته ش رو میزاری بیرون کیسه بعدی رو فرو می کنی تو دستش.عین دستمال کاغذی بیرون میاد

نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
ما توی خونمون یه پلاستیک داریم ک پر از پلاستیکه😁

مرتبش کن این عامل اعصاب خوردی رو