2777
2789

سلام من ماه هفت و تموم کردم هفته ی پیش آزمایش گلوکز دادم و دکتر گفت قندت یه مقدار بالاست و فعلا نیازی به دارو نیست باید رژیم غذایی بگیری

میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده که فقط با رژیم غذایی خوب بشه؟ خیلی استرس گرفتم

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

استرس نگیر 

اول اینکه قندهای مصنوعی حذف کن - کربوهیدرات و نشاسته هم کم کن مثل برنج سیب زمینی و نون

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم دکترم گفت از الان رعایت کن مستعد قندی

حالا من هر چی دوست دارم قندش بالاست بستنی و خربزه و هندونه الانم ماه رمضونه فرنی و بامیه زولبیا 😭

از طرفی هم برنج و سیب زمینی و ماکارونی گفت زیاد نخور 

موندم چی بخورم 😐

خدایا شکرت ♡♡

اره عزیزم، من دوستم تو بارداری دیابت داشت. با رژیم غذایی کنترلش کرد.

دیابتت چند بود؟

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر  
به منم دکترم گفت از الان رعایت کن مستعد قندی حالا من هر چی دوست دارم قندش بالاست بستنی و خربزه و هن ...

جانان، قندت چند بود ک دکتر گفته مستعدی؟

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر  
اره نشاسته رو از غذات کم کن ،قندو به حداقل برسون،ومیوه هایی عین خیار که قند ندارن بخور،کدو بخور،ورزش ...

مغزها و اجیل و میوه هم مصرف میکنی؟

عزیزم بامیه خورشتی قند منو از ۱۰۰آورد ۷۵

بخر یکی دو کیلو بزارش تو فریزر شبی دو سه تا خورد کن تو یه استکان آب صبح ناشتا بیدار شدی بامیه هارو از اب دربیار آبشو بخور 

من اصلا رژیمم نگرفتم 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
اره عزیزم، من دوستم تو بارداری دیابت داشت. با رژیم غذایی کنترلش کرد. دیابتت چند بود؟

آزمایش گلوکز که دادم قندم بعد یک ساعت 189 بود

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 
چند بود قندات ؟ نون و برنجو کم کن . نوشابه و شربت نخور جای میوه ابمیوه نخور . بامیه و کدو هم بخور ب ...

بعد یک ساعت 189 بود 

آزمایش گلوکز که دادم قندم بعد یک ساعت 189 بود

اوکی، رژیمت رو رعایت کن، حتما میتونی کنترلش کنی