2777
2789
عنوان

بچه بودم از یه بازیگری خوشم میومد الان روم نمیشه اسمش رو بگم🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 5335 بازدید | 168 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم چند بار رقتم دیدمش باهاش عکس هم دارم وای دلم میخواد اتیشش بزنم من خر بودم ابجیم چرا قبول کرد من ...

حالا بنده خدا خیلیم بد نیست 🤣🤣🤣

لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنون😔
چه خوب حدس زدی فکر نمیکردم کسی بگه🤣

انصافا برای زمان خودش جنتلمنی بود چرا خجالت بکشی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من به شوهرم گفتم من کم سن سال بودم از این خیلی خوشم میومد بی جنبه قهر کرد ناراحت شد الان اون برنامه ...

چه قدرحساس

ما راحتیم باهم اون عاشق ستایشه من عاشق همه

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
اون موقع جوون بود و واقعاااا کراش بود دیگه الان بنده خدا پیر شده ولی نمیخواد قبول کنه

الانم ولی نسبت به سنش خیلی جوون تر میزنه ها همسن سال بابای منه ولی خوب بابای من کجا اون کجا. زنشم همشهری ماست😂

نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

من به شوهرم گفتم من کم سن سال بودم از این خیلی خوشم میومد بی جنبه قهر کرد ناراحت شد الان اون برنامه ...

بگو بابا تو صد برابر گلزار بهتری این صورتش همش زل و عمله بسکه برنزه تند کرده خودش رو انگاز از سومالی فرار کرده

بچه ها ولی گلزار قبلنا خیلی کراش بود مخصوصا تو سام و نرگس . بازیگریشم به نسبت اون زمان خوب بود . اون ...

من حس میکنم یه موجه که علیهش ایجاد شده

درسته به جز فیلمای عاشقانه بازی دیگه ای ازش ندیدیم ولی همچین که دارن میگن هم بازیگریش بد نیست واقعا

مثلا من به نظرم نرگس محمدی خیلی فیکه بازیش و میشه تشخیص داد که صرفا به دیالوگ حفظ کرده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️