2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سابقه سقط داشتي 

با گوشي كمتر كار كن چون مستقيم با بدنت در ارتباط 

قلب جنين رو گرم ميكنه و از بين ميبره  

مقاله راجعش زياد هست 

خواستي بخون 

روي همه تأثير نميزاره 

ولي كسي كه سقط داشته بايد رعايت كنه 

لکه بینی زیاده؟؟ همیشه لک بینی داری یا فقط چند روز؟؟؟

طول این سه ماه داشتم بارداری های قبلی هم سقط شده بودن البته با درمان و ivf , .... باردار شدم و بهمن 95 سقط کردم.

اگه سابقه سقط داشتي  با گوشي كمتر كار كن چون مستقيم با بدنت در ارتباط  قلب جنين رو گرم م ...

اخه من هم سنم بالاست و هم همسرم و در ضمن همسرم سیگاری هم هست

طول این سه ماه داشتم بارداری های قبلی هم سقط شده بودن البته با درمان و ivf , .... باردار شدم و بهمن ...

عزیزم

ایشالله هیجی نمیشه...

دکترت چی گفت؟؟علتشو نفهمیده؟

استراحت کن

نشاستع اگه داری با اب جوش مخلوط کن یه خورده هم شکرش کن که بتونی بخوری.

عالیه

جای بچه رومحکم میکنه.

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اخه من هم سنم بالاست و هم همسرم و در ضمن همسرم سیگاری هم هست

شوهرت ازمایش اسپرم داده؟مشکلی نداشته؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
طول این سه ماه داشتم بارداری های قبلی هم سقط شده بودن البته با درمان و ivf , .... باردار شدم و بهمن ...

فقط استراحت کن و داروهاتو استفاده کن.سوره حجرات زیاد بخون برا جلوگیری از سقط خوبه

منم تو ماه سوم دوبار خونریزی داشتم استراحت مطلق و هماتوم و جفت پایین ...خطر سقط و زایمان زودرس 

خیلی سخت گذشت بهم ولی الان بهترم.انشاءالله شمام خطر از سرت میگذره ولی استراحت کن زیاد

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

انشاالله  ایندفعه  سالم  نی  نی ت  رو بغل  میکنی  نگران  نباش استرس  رو  از  خودت  دور  کن‌

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

لکه بینی تو هفته های اول بارداری خیلی بده و واقعا اگر مراعات نشه و استراحت مطلق نداشته باشید ممکن به سقط برسه ، به نظر من استرس و اضطراب یکی از مهمترین علت های لکه بینی هستش.

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم
لکه بینی تو هفته های اول بارداری خیلی بده و واقعا اگر مراعات نشه و استراحت مطلق نداشته باشید ممکن به ...

من تحت نظر دو دکتر هستم و هردو شون نگفتن استراحت مطلق بکنم.سر کار میرم ولی خواهرهام هوام رو دارن و دست به سیاه و سفید نمیزنم.ولی نمیخوام تو خوشبینی باشم .دوست دارم واقعیت رو بدونم و تجربه مادرانی که مثل من هستن رو بدونم چون اینجوری کمتر ضربه میبینم.

من تحت نظر دو دکتر هستم و هردو شون نگفتن استراحت مطلق بکنم.سر کار میرم ولی خواهرهام هوام رو دارن و د ...

سلام ، لطفا سر کار هم نرید، من خیلی اشتباه کردم اولش جدی نگرفتم و رفتم سر کار ، آخر یکی از همکارام دعوام کرد و کاری که نباید می شد اتفاق افتاد،الان حالتون خوبه ؟

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم