2777
2789
عنوان

دوستان من ب راهنمایی نیاز دارم میشه هرکی بیداره نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
نمی‌دونم چرا ازش ترسیدم میدونی خب بلاخره حس زنانه ی آدم می‌فهمه نگاه هرزرو😔بلاکش کردم زنگ زده هی اح ...

هرچقدربیشتر بی محلی کنی زودتر نتیجه میگیری، مزاحما زیاد آدمای صبوری نیستن. دوست دارن زود نتیجه بگیرن از رفتاراشون

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
ب بابام یکمشو گفتم گفتم این دکتره نرمال نیس انگار گف اخلاقشه😢چیزی گفته مگه روم نشد بگم

خب واقع بین باش.یا باید پا به پای دکتره پیش بری تا ناکجا،یا به بابات یا شوهرت بگی.ترجیحا به بابات بگو که شوهرتم بدبین نشه به دکترا.اگه یه درصد فکر کردی خیلی جذاب و خواستنی هستی که آقای دکتر تورو به خانوم دکترش ترجیح داده باید بگم سخت در اشتباهی.اون فقط دیده ضعیف و بی اعتماد به نفسی میخواد بی سروصدا ازت سواستفاده کنه و خیلی ببخشید تفت کنه.به نظر اون تویی که از اولش تا الان جرات حرف زدن نداشتی ازین به بعدشم نداری.بازم تاکید میکنم اگه همه ماجرا همینه که گفتی و خودت تا حالا هیچ چراغ سبزی نشون دادی پس کاملا بی گناهی.پرسیدن سوال درمورد عفونت زنانه از هر دکتری هیییچ ایرادی نداره و این آقا ذاتش خرابه ربطی به نوع مشکل تو نداره.به هر حال عین یه گلوله برفه،الان به راحتی میتونی جلوشو بگیری اما اگه بذاری بغلته. و پیش بره بهمن میشه کل زندگی و آبروتو جلو همممه از بین میبره.لطفا ضعیف نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقع بین باش.یا باید پا به پای دکتره پیش بری تا ناکجا،یا به بابات یا شوهرت بگی.ترجیحا به بابات بگ ...

وای دوستم مرسی از راهنمایی قشنگت واقعا شما درست میگی واقعا نیاز داشتم ب کمک خیلی ممنون😍دیگه محلش نمیدم جوابشو نمیدم ک بیخیال شه

امام رضا عاشقتم
خب واقع بین باش.یا باید پا به پای دکتره پیش بری تا ناکجا،یا به بابات یا شوهرت بگی.ترجیحا به بابات بگ ...

من فقط جواب آزمایش مو فرستادم براش تشخیص عفونت داد

امام رضا عاشقتم

یکم محکم باش.به بابات بگو این دکتره دیگه زیادی داره احوال خودمو دخترمو میپرسه،از هرجا هم بلاکش میکنم بیخیال نمیشه.بابات دیگه خودش میدونه چطور بی سروصدا قضیه رو خفه کنه.اصلا موضوع مهمی نیست به شرطی که جلوشو همین الان بگیری

یکم محکم باش.به بابات بگو این دکتره دیگه زیادی داره احوال خودمو دخترمو میپرسه،از هرجا هم بلاکش میکنم ...

آره خب من یکم ترسو هستم کلا امروز ب بابام میگم 

امام رضا عاشقتم
وای دوستم مرسی از راهنمایی قشنگت واقعا شما درست میگی واقعا نیاز داشتم ب کمک خیلی ممنون😍دیگه محلش نم ...

به بابات بگو حتما.بی محلی الان دیگه جواب نمیده.اون چون آشناتونه تا آخر عمرت همینجوری کجدار مریز ولت نمیکنه مگه اینکه بابات پاشو ببره.بی محلی در این مورد جواب نمیده.

به بابات بگو حتما.بی محلی الان دیگه جواب نمیده.اون چون آشناتونه تا آخر عمرت همینجوری کجدار مریز ولت ...

مرسی دوستم همین کارو میکنم ممنون ک وقت گذاشتی و راهنماییم کردی😍

امام رضا عاشقتم
مرسی دوستم همین کارو میکنم ممنون ک وقت گذاشتی و راهنماییم کردی😍

خواهش میکنم،متاسفانه بعضی از خانوما بی دلیل خودشونو گناهکار میدونن.اتفاقا کار خوبی کردی موضوع عفونتت رو جدی گرفتی و از هر راهی میدونستی پیگیری کردی که درمان بشی،هیچی بالاتر از سلامتی خودت و دخترت نیست.باباتم خیرتو خواسته و لطف کرده اگه کسیو میشناخته ازش کمک گرفته.ولی متاسفتنه اون آقا بدذات از آب درومده که این نه گناه توعه نه کوتاهی بابات.لطفا حتما موضوع رو به بابات بگو و حتما بگو که معذبی از تماسهای آقتی دکتر و اگه شوهرت متوجه بشه زندگیت به خطر میوفته که باباتم جدی بگیره.موفق باشی.حیف از روح و روانت و فکرت که به جای لذت بردن از زندگی و دخترت صرف ترسیدن از همچین آشغالایی بشه.حتی یه دقیقه.

خواهش میکنم،متاسفانه بعضی از خانوما بی دلیل خودشونو گناهکار میدونن.اتفاقا کار خوبی کردی موضوع عفونتت ...

من فک نمی‌کردم همچین آدمی باشه خیلی متشخص نشون میده.امروز ب پدرم میگم ک خودش حل کنه موضوع رو ممنون عزیزم ک انقد خوب راهنماییم کردی😘

امام رضا عاشقتم