2777
2789
عنوان

نارسایی دهانه رحم

6866 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم اینجا کسی مشکل نارسایی دهانه رحم داشته بعدشم بارداری موفقی داشته باشه؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نه نارسایی دهانه رحم موقعی پیش میاد ک چن بار سقط داشته باشی یا زایمان زودرس داشته باشی ...بعد چندین سقط تو هفته ها ۱۶تا ۲۴ علتشو میگن نارسایی دهانه رحم یکی از علتاشم همین کوتاهی دهانه رحم ...ولی سرکلاژم بعضی وقتا جواب نمیده 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا زایمان زودرس تو 14هفته به دلیل نارسایی سرویکس و کوتاهیش داشتم ،الان بازم باردارم و تو 14 هفته هستم البته سرکلاژ کردم ،ولی بازم سرویکسم خیلی طولش کمه نمیدونم چی میشه 😢

من دو تا زایمان زودرس تو 14هفته به دلیل نارسایی سرویکس و کوتاهیش داشتم ،الان بازم باردارم و تو 14 هف ...

چن بودی تو ۱۴ هفته ؟من ۱۲هفته سونو شکمی ۲۴بودم دکترم واژینالم فرستاد ۱۳هفته رفتم ۳۲شد فعلا ۱۶هفتم نرفتم سونو استراحت مطلقم تا انومالی برم ببینم چ تغییری کرده

من دو تا زایمان زودرس تو 14هفته به دلیل نارسایی سرویکس و کوتاهیش داشتم ،الان بازم باردارم و تو 14 هف ...

اصلا علتش معلوم نیست لامصب معلوم نیست از چیه ....شما فاصله انداختی بین سقطات ؟ یا پشت سرهم باردارشدی

چن بودی تو ۱۴ هفته ؟من ۱۲هفته سونو شکمی ۲۴بودم دکترم واژینالم فرستاد ۱۳هفته رفتم ۳۲شد فعلا ۱۶هفتم نر ...

من تو 11هفته ،15 بود سرویکسم فعلا دیگه نرفتم تا دکترم از خارج برگرده 

اصلا علتش معلوم نیست لامصب معلوم نیست از چیه ....شما فاصله انداختی بین سقطات ؟ یا پشت سرهم باردارشدی

نه اتفاقا فاصله هم داشتن ،قشنگ استراحت کردم 

فک کنم دیگه مال من خیلی نارسایی داره 

نه اتفاقا فاصله هم داشتن ،قشنگ استراحت کردم  فک کنم دیگه مال من خیلی نارسایی داره

اخی عزیزم ان شالله ک این یکیو صحیحو سالم  ب دنیا بیاد بغلت بگیری خواهر منم چن بار سابقه سقط داشت دکترا گفتن نارسایی دهانه رحم داری تو هر بارداریت باید سرکلاژ بشیواستراحت مطلق. از اخرین سقطش ی سال میگذره خیلی نگرانشم الانم ک من باردارم همش جلو چشممه فعلا که تحت نظر تا ببینیم خدا چی میخواد

ان شالله که خدا ب همه اونایی ک نی نی میخوان نی نی صحیحو سالم بده 

اخی عزیزم ان شالله ک این یکیو صحیحو سالم  ب دنیا بیاد بغلت بگیری خواهر منم چن بار سابقه سقط داش ...

انشالله به حق همین ماه عزیز که همه منتظرا زود و بدون دردسر مامان بشن. واقعا سخته 

سلام من دوبار سقط در هفته 20و هفته 15داشتم.. ميشه راهنماييم كنيد دليلش رو ندونستت هنوز خيلي غصه ميخو ...

سلام عزیزم اولا توکل کن ب خدا بعدم اینکه ازمایش عکس رنگی از رحم همه زو‌انجام دادی ؟؟؟؟؟تهرانی یا شهرستانی ؟پیش دکتر متخصص میرفتی؟؟

سلام عزیزم اولا توکل کن ب خدا بعدم اینکه ازمایش عکس رنگی از رحم همه زو‌انجام دادی ؟؟؟؟؟تهرانی یا شهر ...

سلام..من شيرازم..عكس رنگي گرفتم مشكلي نداشته.با كمي درد كيسه اب اول پاره ميشه...جنين مشكل ژنتيكي نداره..ب نظر شما با سركلاژ حواب ميگيريم؟؟

سلام..من شيرازم..عكس رنگي گرفتم مشكلي نداشته.با كمي درد كيسه اب اول پاره ميشه...جنين مشكل ژنتيكي ندا ...

اره عزیزم صد درصد 

اول اینکه نباید استرس داشته باشی اکثر سقطا بیشتر بخاطر استرس

بعد سرکلاژ استراحت کن دارو امپول شیاف استفاده کن اصلا تو فکر نباش خودتو بزن ب بیخیالی  هر چی تو فکر باشی بترسی بدتر