الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
ببین به دکترت اصرار نکن کارت را یه جلسه انجام بده. من بهش گفتم یه جلسه تمومش کنه بعدش خییییییلی درد داشتم البته خود دکترم گفت که فکتو باید ببندی از درد
من تو اسلامشهر عصب کشی سه کاناله در ماه رمضان انجام دادم همراه با پر کردن 250 هزار تومان.
دنیا دار مکافات است.
وقتی پرنده ای زنده است...مورچه ها را میخورد وقتی می میرد...مورچه ها او را می خورند!
زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند...
در زندگی هیچ کس را تحقیر یا آزار نکنید...شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است!!!
یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست. گورستان ها پر از افرادی است که روزگاری فکر میکردند چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد... پس خوب باشید و خوبی کنید. http://pakan.eslamshop.ir
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔