2777
2789
سعی کن یه هفته ای بری خونه فامیلی آشنایی

اون مثل اروپای بچه شون میره از خانه به خانه یکی دیگه هفته ها می مانه پدر مادرش میگن بیا عزیزم بعد هیچی بخش نمیگن

شورای دانش آموزی شهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای اومدن تو نی نی سایت بشین درستو بخون گوشی و کوفت و زهرمار برات تو این دوره زمونه آینده نمیشه ۲۰ ...

👏🏻👏🏻

بعدا یاد این روزات میوفتی میگی کاش وقتمو هدر نمیدادم

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

اره ولی چه فرقی داره خراب کردم دیگه

پسری؟:/

محصلم هستی؟

اینجا چیکار داری آخه بچه

نه به جنسیتت میخوره نه سنت

برو فکر نان باش که خربزه آب است

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

آها خودت دانش آموزیفک کردم زنگ زدن واسه بچت بریدیگه هرچی بکاری همونو درو میکنی

نه بابا من در آینده بچه بیاد بگه معدلم صفر شده میگم فدا سرت خودت چطوری؟

شورای دانش آموزی شهر

[QUOTE=410825154]بجای اومدن تو نی نی سایت بشین درستو بخون گوشی و کوفت و زهرمار برات تو این دوره زمونه آینده نمیشه ۲۰ ...[/QUOTE

]

اونکه همشون قبول اند از الان نیاز نیست ۲۰ سالم شه میدونم قبول اند چون مدرسمون سمپاده

شورای دانش آموزی شهر

پسری؟:/محصلم هستی؟اینجا چیکار داری آخه بچهنه به جنسیتت میخوره نه سنتبرو فکر نان باش که خربزه آب است

وا خوب اینجا دوست دارم

تازه محصلم ولی پول در اور نیستم

شورای دانش آموزی شهر

خب زنگ زده که کارنامه آماده است.

آخه آماده باشه خودم خواستم میدم

این واسه این زنگ زده که بچهها الان ۲ هفته مدرسه نرفتن مثل من و نمیخوان بیان میخواد کارنامه بزاره بگه بچتون پایین شده باید بیاد خوب عوضی بخاطر معلم های اشغال پایین شدم مدرسه سمپاد تیزهوشانم آمدن تمام معلم رو انقلابی تعصبی گرفتن که هیچی یاد نداره معلم خوب هم داشتیم انداختن بیرون چون انقلابی نبودن سیاست های مدیرمون

شورای دانش آموزی شهر