2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر خوب نمیشناسم 

دکتر چوبک خوبه .....دکتر اعظم حسینی نوحدانی مجتمع اهورا توی مالی اباد هست مجتمع اهورا پراز دکتر زنان هست همشم معروف

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین

عزیزم اول بگو ببینم برای چه مشکلی میخوای بری

دکتر راسخ تشخیصش خوبه و تجربشم زیاده ولی اگه درخصوص ناباروری میخوای دکتر البرزی کارای iui و ivf رو انجام میده اونم با هزینه کم

سلام دوستان 

خواهرم مشکل چسپندگی رحم رو روده بزرگ و مشکل رحمی داره و ۳۸ سالشه دکتر یزد خانم  سه بار عمل شده(لاپارسکوپی) و به قول دکترش همه روش ها و عمل هایی  که نیاز هست که رحم و تخمدانش حفظ بشه رو انجام داده و باید رحم و تخمدانش در اورده بشه با توجه به درد های شدیدی که داره 

چیزی که ما رو نگران کرده چسپندگی روده و رحم هست که داره و دکترش گفته عمل سختی هم هست با دقت بالا  

ولی بخاطر اینکه چندبار دکتر یزد عمل کرده دیگه ترسیدم دوباره بدم اون دکتر عمل کنه ،بهم گفتن شیراز دکترها و جراح های خوبی واسه این عمل داره 

لطفا راهنماییم کنید کدوم دکتر برم لطفا کسی تجربه ای در این مورد داره راهنماییم کنه 

دکتر چوبک خوبه .....دکتر اعظم حسینی نوحدانی مجتمع اهورا توی مالی اباد هست مجتمع اهورا پراز دکتر زنان ...

شما خودت شیرازی هستی؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴