2777
2789
الان هفت روزه عقب انداختم با علایم  دلشو ندارم بی بی چک بزارم

واییی چه دلی داری بذار دیگه امیدوارم عین من نا امید نشی انشءالله بارداری

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک رفتم بی بی گذاشتم اومدم گفتم دوتا خط افتااااااااد.....دیدی چیکار کردی 😭😭😭😭😭😭😩😩😩😩😩😩😩

اون بدبختم هنگ کرده بود...آخه ما نمی‌خواستم بچه!

الان هفته نهم...

الان پذیرفتیمش ...برا سلامتیش دعا میکنیم...شمام دعا کنین سالم باشه 😘

اومدم بهت تبریک بگم عزیزم     همه منتظر همون لحظه ایم خدا هیچ کس رو ناامید نکنه   & ...

الهی به حق این روزای عزیز جنینات تو دل مامانشون جاشون حسابببببی سفت شده و مانانشونو سفت چسبیدن 

الهم صلی علی محمد وال محمد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

منم عقب ميندازم هروقت ميشينم كلي باذوق تجسم ميكنم چيكار كنم چطوري بگم ولي يا تخمك گذاري نكردم يا پري ميشم الانم موعدمو بيبي زدم منفي شد فكر كنم بيست مين بيبي منفيم بود تواين ده ماه خدا كنه همه مون زودترنتيجه بگيريم سخته انتظار موقع اذان منم دعا كنيد 🙏🙏🙏

😎😎
من چندبار تو سایت گفتم بازم میگم شوهرم خبر بارداریم و به من داد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

ای جانم چجوری تعریف میکنی  لطفا ؟؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
الهی به حق این روزای عزیز جنینات تو دل مامانشون جاشون حسابببببی سفت شده و مانانشونو سفت چسبیدن  ...

ممنون عزیزم دلم

خیلی احتیاح دارم ب این دعاها  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

شوهرم سرکار بود پیام دادم بهش گفت کارمون در اومد تو این جامعه بچه بزرگ کردن سخته

حالا کلی هم انتظار کشیده بودما،بعد اومد خونه بغلم کرد گفت چی میگی اخه تو گلابی😘

دیگه رفتار خاصی نشون نداد خانواده هامون اینقدددددددددر خوشحال شدن که حد نداره

بعدشم که صدای قلبش شنیدو دیدش تا حالا خیلی هوامو داره خدایی

فقط همون برخورد اولش خوب نبود

خدایا شکرت هزاربار