2821
2789
عنوان

احساس شرمندگی میکنم جلوی شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 51 پست
شوهر منم چندتا سکه داده بود براش نگه دارم. دیشب رفتم سرش سه تاش نبود کلا 5 تا بود. آب شده رفت تو زمی ...

قابل دسترس بود؟

کسی نیومده خونتون ؟

ب شوهرت گفتی

جای امنی بودن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم چندتا سکه داده بود براش نگه دارم. دیشب رفتم سرش سه تاش نبود کلا 5 تا بود. آب شده رفت تو زمی ...

من اولین باره که طلا گم میکنم، اصلا سابقه نداشته😔

بخدا خونمون اینقد نظم داره و مرتبه، امکان نداشت چیزی گم کنم😔

اصلا هیچکس نیومده قابل دسترس هم نبود اصلا . آره شوهرم فهمید

خب حتما شوهرت برداشته نمیخواد بگه چ.ن اگه دزدی چیزی بود همه رو برمیداشت یا شاید افتاده اطراف جایی ک گذاشتی رو خوب بگرد

چطوریه؟ سوره یاسین خوندم، هر دعایی که فکرشو بکنی و تو نت بوده خوندماینو نشنیدم

۳تافاتحه نذر حاج اقای سوزنی میکنی.

یکیشو میخونی.بعد کل خونه رو بگرد و هرجایی ک فک میکنی ممکنه باشه.وقتی پیدا شد ۲تا فاتحه دیگه رو بخون.

اگه نشد چیهمه جا رو گشتم نبود که نبود

دوباره بگرد.مطمئن باش پیدا میشه.

من تا حالا ۲بار طلا پیدا کردم و یکبار کارت ملی و....

گوشوارم از خونه مامانم پیدا شد کارت ملیم از جای دیگه

واسه حاج اقا سوزنی نذر کردی؟من گوشوارم افتاده بود با همین نذر پیداش کردم و البته خیلی چیزای دیگه.ردخ ...

واسه نیت های دیگه ای هم میشه؟

چه طوریه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خب حتما شوهرت برداشته نمیخواد بگه چ.ن اگه دزدی چیزی بود همه رو برمیداشت یا شاید افتاده اطراف جایی ک ...

منم اول شک کردم به شوهرم گفتم شاید یادم نبوده درآوردم جایی گذاشتم اونم بخاطر اینکه بگه حواست باشه برداشته پنهون کرده

هزارتا قسمش دادم بیچاره هی میگفت تو ناراحت شی چی به من میرسه، دیگه بعدش خیلی دلداریم داد و برام غصه خورد مطمئن شدم دست خودش نبود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز