2777
2789
عنوان

حالا چه غلطی بکنم یعنی شوهرم دختر صیغه کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14738 بازدید | 187 پست
استارتر منم فکر میکنم شوهرت راست میگه .جدی میگم.اصلا پیامش بوی خیانت نمیداد.اولا که طرف پیام داده بب ...

از ته دلم زبون روزه براتون دعا کردم که زودی مامان یه نی نی سالم بشین

خدایا منو مسبب شکستن دلی قرار نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان نسبت به همه ما شما همسرت رو بهتر میشناسی و یه زن کاملا میفهمه الان همسرش تو چه فازیه . ه ...

ممنون ازدلداریت عزیزم منم بادوتابچه که نمیتونم طلاق بگیرم کاش حداقل اثبات میکرد این طوریددلم اروم نمیشه

ممنون ازدلداریت عزیزم منم بادوتابچه که نمیتونم طلاق بگیرم کاش حداقل اثبات میکرد این طوریددلم اروم نم ...

ان شاءالله که چیزی نیست و سوءتفاهمه

خدایا منو مسبب شکستن دلی قرار نده
ممنون ازدلداریت عزیزم منم بادوتابچه که نمیتونم طلاق بگیرم کاش حداقل اثبات میکرد این طوریددلم اروم نم ...

همینو بهشون بگو . بگو حرف تو قبول ولی دلم یه جوریه . بگو تو که مشاوری حالا بشو مشاور من . منو قانع کن . ولی با آرامش بگو که حالت دفاعی نگیره . بگو منم یه مراجعه کننده .یه چیزی بگو که آروم شم .