2777
2789
عنوان

بچه م خیلی مریض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 55 پست

[QUOTE=410667736]نمیدونم این آنتی بیوتیک ها بدنش رو داغون نمیکنه؟[/QUOTEآنتی بیوتیک رو باید دورش رو کامل کنید تا عفونت نمونه خدایی نکرده

در مورد ویتامین دی هم هر روز باید بخوره مقدارشم بستگی به کمبود بدنش داره حتما مقدارش رو از دکتر بپرسید و سر خود ندید

من پسرم وقتی سرما میخوره پونه دم میکنم نبات حل میکنم و یه استکان کوچیک میدم خیلی خوبه

زمان سرماخوردگی اصلا اسفند دود نکنید

بیرون که میبرید خیلی لباس نپوشونید که عرق کنه و بدنش نسبت به سرما حساس بشه و زود سرما بخوره

نگرانم نباشید بچه های ما هم مثل بچه شما هستن

[QUOTE=410667736]نمیدونم این آنتی بیوتیک ها بدنش رو داغون نمیکنه؟[/QUOTEآنتی بیوتیک رو باید دورش رو ...

ممنونم عزیزم

حتما از دکترش میپرسم.

بیرون رفتنی یه ژاکت مناسب و یه کاپشن

اصلا زیاد گرمش نمیکنیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزمحتما از دکترش میپرسم.بیرون رفتنی یه ژاکت مناسب و یه کاپشناصلا زیاد گرمش نمیکنیم

ان شاالله خیلی زود خوب میشه

آنتی بیوتیک میدید مایعات زیاد بدید بهش و نگران نباشید

ان شاالله خیلی زود خوب میشهآنتی بیوتیک میدید مایعات زیاد بدید بهش و نگران نباشید

چشم حتما☺️☺️

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شما مایه عذاب دکترهایین

خوووو دکتر خودش میگه بنویسم براش منم میگم بنویس دخترای من بزرگن 😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خوووو دکتر خودش میگه بنویسم براش منم میگم بنویس دخترای من بزرگن 😑

ببخشید که اینطور بهتون گفتم. دکتری که آمپول به بچه میزنه وجدان نداره. بتا دگزا هیدرو... نزنید. اینها علایم بچه رو بهتر میکنه در لحظه اما باعث تضعیف سیستم ایمنی و طولانی شدن بیماری میشه

واقعا میگم آمپول خیلی وقتا برای خوش کردن دل بیماره و بیمار ازش بیشتر ضرر میبینه تا سود.

تو اطفال هم آمپول به اصرار والدین زده میشه. تو بچه ای که بیماری زمینه ای نداره دکتر درست یا برا استفراغ آمپول میده یا تورم بیش از حد گلو و یا گلوی چرکی که چرک سفید رو چسبیده به حلق ببینید چیز خاص دیگه ای نیست

ببخشید که اینطور بهتون گفتم. دکتری که آمپول به بچه میزنه وجدان نداره. بتا دگزا هیدرو... نزنید. اینها ...

من هروقت با دارو درمان کردم فقط بیماری. و سرکوب کرده ولی بعدش با کوچیک ترین سرمایی مریض شدن اما آمپول که میزنن دیگه به این سرعت مریض نمیشن و اینکه دکتری میبرم فوق تخصص هست بنظرم چیز الکی نمینویسه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من هروقت با دارو درمان کردم فقط بیماری. و سرکوب کرده ولی بعدش با کوچیک ترین سرمایی مریض شدن اما آمپو ...

درسته. خواهرم دو بار سرما خورد از پاییز. فقط سرمای معمولی. هر بار فقط برای استعلاجی رفت پزشک عمومی. دو درمانگاه مختلف. هر دو بار بهش سرم و دگزا و آنتی بیوتیک دادن تزریقی!!! من اجازه ندادم جز قرص و شربت سرماخوردگی و مراقبت های خونگی چیزی استفاده کنه. واقعا خونم از اینهمه داروی بیخودی که تو بدن مردم بیچاره میریزن بجوش اومده

من اصلا مریضی بچه هاتونو نمیدونم نظر مخالفی نمیدم ایشونم فوق تخصصه قطعا از من بیشتر میدونه