2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو توی نت سرچ کن. من موقعی که دبستانی بودم درست میکردم از اون موقع تا حالا دیگه درست نکردم اصلا هیچی یادم نیست. یادمه دوغ میخواست یا ماست. ولی من دوغ و ماست هر دو رو استفاده کردم با دوغ تردتر بود 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

واییی اسمش اوردی من میمیرم براش ولی چون رژیمم نخریدم تا امروز ....دیگه حتما میرم یه جعبه میگیرم 😭😭😭😭

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بامیه

((مواد لازم واسه شربت بامیه))

شکر۱/۵لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
آب نصف لیوان
زعفرون آب کرده غلیظ ۱قاشق غ
جوهر لیمو  نصف قاشق مربا خوری
هل چند تا دونه
گلوکز ۱ قاشق غ سر پر( برای اینکه شربت غلیظ میشه  وبراق.....دلخواهه میشه نزنید    )

((طرز تهیه شربت))👇👇👇

شکر وآب وگلاب وجوهر لیمو رو باهم مخلوط میکنم وهم میزنم ومیزارم رو گاز تا به جوش بیاد طی این مدت هم نمیزنم وقتی شکر هل شد دونه های هل وزعفرون رو بهش اضافه میکنم بعد گلوکز رو هم اضافه میکنم شعله رو کم میکنم و حدود ده دقیقه میزارم تا خوب حل بشه بعد شربت رو میزاریم کنار تا سرد بشه

((مواد لازم واسه خمیر بامیه))

آرد ۱لیوان
آب ۱ و۱/۵ لیوان
روغن (هر چی باشه مهم نیست) ۱قاشق غ اب شده
شربت بار (شربت آماده بامیه) دو قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱قاشق مرباخوری سرپر( برای اینکه بعد از سرخ شدن ترد و برشته بشه اگر نزنید یکم نرمتر میشه)
تخم مرغ کوچک ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری

طرز تهیه خمیر بامیه👇👇👇👇

آب وشربت بار و روغن  رو باهم میزاریم جوش بیاد وقتی به جوش اومد ارد الک شده رو یک جا بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا خمیر یک دستی به دست بیاد وخمیر رو دیگه با شعله کم هم میزنیم مثل حلوا که خامی آرد گرفته بشه این داغ زدن تو بامیه خیلی مهمه که بامیه خوبی بهمون بده
بعد از اینکه خمیرمون آماده شد میزاریم تا از حرارت بیوفته نه خیلی گرم باشه که تخم مرغ توش بپزه و نه خیلی سرد که تخم مرغ جذبش نشه بعد نشاسته ذرت رو بهش اضافه میکنم  وخوب ورز میدم تا نشاسته مخلوط بشه(اضافه کردن نشاسته ذرت باعث میشه تا بامیاهامون بیرونش ترد وکرانچی بشه)بعد تخم مرغ  ووانیل رو مخلوط میکنم وتیکه تیکه به خمیرم اضافه میکنم تا مخلوط بشه وخمیر یک دستی بهمون بده که هم میت نید تو غذا ساز این کار رو انجام بدید وهم با دست ورز بدین(اگه تخم مرغمون بزرگ بود یه از تخم مرعمون یه نصفه کم میکنیم) بعد خمیر رو تو قیف میریزم و تو روغن سرخ میکنیم (حرارت روغن باید ملایم باشه وخوب بامیه با حرارت کم سرخ بشه تا کاملا برشته بشه) بعد از اینکه بامیه سرخ شد بامیه ها رو سریع داغ داغ به شربت اضافه میکنم تا شربت جذبش بشه مدت زمان موندن تو شربت بستگی به خودتون داره من تا سرخ شدن بامیه بعدی میزارم تو شربت بمونه اگه خشک میخواین حدودا سه دقیقه کافیه.
نوش جان

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

خانوما دستور و عکسو گذاشتم.اگر این نکته هارو رعایت کنید بدون شک بامیتون از بیرونی هام خوشمزه تر میشه و البته سالمتر.

خمیر رو حتما داغ بزنید .بعد از اینکه آرد و یکدفه تو آب جوش ریختید حدود نیم ساعت با حرارت کم تو قابلمه ورز بدید.شربت باید سرد باشه و بامیه داغ داغ.یه قاشق نشاسته ذرت حتما بزنین باعث تردیش مبشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خانوما دستور و عکسو گذاشتم.اگر این نکته هارو رعایت کنید بدون شک بامیتون از بیرونی هام خوشمزه تر میشه ...

من نشاسته دارم از اون تیکه ای ها ننوشته نشاسته ذرت همونه یعنی؟

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔