2777
2789
عنوان

فوضول یاب

140 بازدید | 9 پست

سلام ...واقعا چقدر بعضی از افراد نی نی سایت بیکارن و بی فرهنگ ک دنبال سوژه هستن داخل تاپیک های بقیه برا جبران کمبود های خودشون !!!!قبول دارید ؟؟

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا وقتایی که دلت پره اومدی  اینجا درد و ول کنی یه سریا واقعا فرهنگشونو خیلی خوب نشون میدن!

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
تو چه حسی داری که برا اون بیکارا تاپیک میزنی و درگیرشونی😁

درگیرش ک اصلا نیستم ...اما فکر نمیکردم آنقدر بعضیا عقده کردن ک کمبود تو اجتماع نبودنشون اینجا با گیر دادن ب بقیه جبران کنن....هرچ کم محلش هم میکنم از رو نمیره ..

تاپیک زدم ک افراد با شعور و با فرهنگ نی نی سایت مطلع باشن ک در هیج جا از افراد فوضول بی فرهنگ ک با چهارتا کلاس درس خوندن فکر میکنن عالم گرفتن در امان نیستن...

دوستان عزیز..حواستون باشه ک اینجا افراد عقده ای  هستن ک دنبال سوژه در تاپیک شما هستن ...برا خودنمایی کردن خودشون ...این تاپیک زدم هم برا آگاهی دوستان ...و اینکه چون میدونستم ..اون آدم بیکار آنقدر درگیر زندگی بقیه هست ،درگیر من شده ک میاد این تاپیک میخونه ..بلکه برا عقده گشایش چیز جدیدی از تاپیک من دستگیرش بشه ...