2777
2789
عنوان

میشه خواهشا بیاین !!

75 بازدید | 20 پست

اولا اینکه جز کاربرای نسبتا قدیمی ام .برا اینکه شناخته نشم .بایه ای دی دیگه اومدم ...

و اینکه حدود 5ساله ازدواج کردم .و با پسرخالمم ازدواج کردم. ..دیشب برادر شوهرم که کلا خیلی با هم خوب و راحتیم بهم پیام داده که من خیلی وقته عاشق تو ام .دیگه نمیتونستم بیشتر از این این رازو تحمل کنم ...من تورو واسه ازدواج انتخاب کرده بودم دیدم داداشم ازت خواستگاری کرد ساکت موندم ..تا ابد دوستت دارم حتی اگه یه روز ازدواج کنم باز تو عشق منی و فلان...

خدایی خیلی احساسی پسام داده بود من بزا اینکه طولانی نشه خلاصشو گفتم .دلم براش سوخت ...گفت اون داداش بزرگترم بود منتظر بودم ازدواج کنه که بعد بهت بگم ...از دیشب دارم به حرفاش فکر میکنم ..ناراحتشم ..چی بگم به بیچاره اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😤هیچی چه معنی داره،؟ انقدر زود گول ۴تا حرف چرتو نخور زندگیتو به فنا نده

زندگیمو که به فنا نمیدم ..هیچ کاری نمیشه کرد ...هییچ کاری فقط دلم خیلی سوخت براش .نمیدونم چرا از دیشب دارم گریه میکنم0

زندگیمو که به فنا نمیدم ..هیچ کاری نمیشه کرد ...هییچ کاری فقط دلم خیلی سوخت براش .نمیدونم چرا از دیش ...

یه چی بگم-

اینهمه زود باور نکن همه چیزیوووو

پسرا وقتی ...درد میگیرن عاشق همه هستن

حتما خیلی احساساتی هستی..فهمیده میشه راحت رو مخت زفت

شاید دارن تورو امتحان میکنن باهاش برخورد جدی کن 

من چیزی نگفتم اصلا .فقط پیاماشو خوندم دیشب ..ولی فکر نکنم اینجوری باشه که شما میگین ...

اخه اختلاف سنی منو شوهرم زیاده ...یه جورایی قبل ازدواجمون همه منو این برادر شوهرمو برا هم میدیدن ...اون طفلی هم دل داده

من چیزی نگفتم اصلا .فقط پیاماشو خوندم دیشب ..ولی فکر نکنم اینجوری باشه که شما میگین ... اخه اختلاف ...

به شوهرت نشون بده پیامشو

تو الان ازدواج کردی باید با شوهرت خوشبخت باشی نزار زندگیت بهم بریزه

گذشته رو بنداز دووووور

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷
یه چی بگم- اینهمه زود باور نکن همه چیزیوووو پسرا وقتی ...درد میگیرن عاشق همه هستن حتما خیلی احساس ...

اون که خیلی ...احساس من منو پیر کرده زرتی برا هر چی گریه میکنم

یعنی الکی اومده میگه از 5سال پیش داغونمو فلان اینا ..؟! همین که نزدیکمی برای من غنیمته اینا

به واقعی یا واقعی نبودنش کاری نداشته باش تو متاهلی دلت واس هیچ مردی جز شوهرت نباید بسوزه

به شوهرت نشون بده پیامشو تو الان ازدواج کردی باید با شوهرت خوشبخت باشی نزار زندگیت بهم بریزه گذشته ...

واییی .ممکنه رابطشون داغون شه ..فکر کن بگم داداشت میگه عاشق زنتم ؟!

واییی .ممکنه رابطشون داغون شه ..فکر کن بگم داداشت میگه عاشق زنتم ؟!

پس به روی خودت نیار و انگار ن انگار که اتفاقی افتاده