2777
2789
مرسی عزیزم. به این راحتیام شوهرم نشدا . مصه ساسی مانکن بود تیریپو قیافش اما با عرصه با جنم بود خوشم ...

الهی 🌺خب همون جنم رو داشته که پدرتون حاضر شده بی تحقیق دختر بهش بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تو پارک ملت دیدمش

لحظه اول تو دلم گفتم اینکه مثه بچه دبیرستانیاست ۲۶ سالش بود ولی بی بی فیسه 

خیلی به دلم ننشست گفتم بیخیال من که هدفم دوستیه 

موقع خداحافظی گفتم من هدفم دوستیه به من وابسته نشو اونم می گفت هرچی تو بگی من برا ازدواج می خوامت ولی بازم هر چی تو می خوای  کم کم منم عاشقش شدم 

۱۷ خرداد میشه پنجمین سالگرد آشناییمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نشناختی

نخندی ها من وقتی یکی لباسش عوض میشه فک میکنم قیافشم  عوص شده . تازه دفعه دومی که اومد خواستگاری بعداز اینکه رفتن به خالم گفتم این همون قبلی بود یه وقت داداشش نبود اخه خیلی فرق میکرد خخخ

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
الهی 🌺خب همون جنم رو داشته که پدرتون حاضر شده بی تحقیق دختر بهش بده

عاره عزیزم. ترکه ترکا هم معروفن به غیرتی بودنو جنمو کاری بودن . سره همون قبولش کرد . درسته مشکلات زیاد داشتیم باهم اما با این حال بابام همیشه تعریفشو میکنه میگه بچه سالمو اهله کاریه . هیچ کمو کسری برا بچه ها و زنش نمیداره. 

من شوهرم با واسطه باهم اشنا شديم يك هفته تلفني صحبت كرديم بعد اومد تهران ديدن من

من اون روز پاس گرفتم اومدم اماده شدم و رفتم دنبالش

اون اماده بود بش زنگ زدم كه رسيدم داشتم گوشيمو چك ميكردم كه يعو ديدم يكس زد به شيشه ماشين نگاه كردم ديدم يه دست گل خيلي بزرگ ليليوم و رز روبرومه 

درًو زدم سوار شد تا گل رو داد بغلم كرد منم كلي دعواش كردم كه اين چه حركتيه من اصلا متوجه رفتار ناشايستتون نيستم شما منو معذب كردين ووووو

بعدش باهم رفتيم يه كافه منم كل مسير تو قيافه بودم

همش ميگفتم خدا كنه امروز زودتر تمام شه برگردم خونه و كات كنم

كه اخرش موقع خداحافطي بم گفت من تمام چهارچوباتًو رعايت ميكنم (البته كامل نتونست رعايت كنه)تا هر وقتم بخواي صبر ميكنم وايميستم ته بهشت تا بيايي من خر شدم شديدددد و رابطه ادامه دار شد و الان يه جوجه ناز٤ماهه داريم

عووووه با اینهمه موانع چیکار کردین؟ خوبه خانوادت قبول کردن؟

منکه دیدم مصره بلاک کردم و شماره و‌محل کارمو‌ عوض کردم علاوه بر دو تا خانواده خودمم راضی کرد 😁 میدونم خیلی نامردی بود ولی میترسیدم بنظرم بهترین راه بود که بره دنبال زندگیش ولی خدا رو شکر شانس اوردم نرفت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عاره عزیزم. ترکه ترکا هم معروفن به غیرتی بودنو جنمو کاری بودن . سره همون قبولش کرد . درسته مشکلات زی ...

الهی اره واقعا ترکا غرور ایرانن انشالله همیشه سالم و سربلندبالا سرتون باشه 🌷