2777
2789
الهی خدا بیامرزتشون.خدا ب شوهرت سلامتی بده سایش رو سرتون😍😍

ممنونم عزیز دلم ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همو تو نت دیدیم...همه چی ام برای هرجفتمون فقط یه بازیو سرگرمی بود.بعد که داستان جدی شد کلی عذاب وجدان داشتیم از نحوه ی اشناشدنمون!کلی پیش مشاوره رفتیم همشونم گفتن نحوه ی اشنایی مهم نیست والان که فک میکنید به درد هم میخورید پس اوکیه

ولی من واقعا هدفم ناز کردن نبود  تو مود ازدواج نبودم  شب باز بهش پیام دادم من هدفم دوستی ...

خخخخ. منم بچه بودم سنم کم بود. نمیدونستم ازدواج چیه. اونموقع دوم دبیرستان بودم. نمیدونم چیشد که بهش وابسته شدم. دوستیمونم داستانها داره برا خودش . خانوادم فهمیدن گوشیمو گرفتن .  بیرون نمیتونستم برم. بیرونم که میرفتن خودشون تلفونو میذاشتن تو کمد منم یواشی کیلیدو پیدا میکردم باهاش حرف میزدم. برام سرویس گرفتن نمیتونستم ببینمش‌. تابستون ازش بیخبر بودم کلن. گذشت تا موقعه امتحانا دی ماه به راننده میگفتم ساعت ۱۰ بیا .منو ۸ میذاشت میرفت . به سرعته نور ورقمو پر میکردم و اولین نفر ۸ونیم میرفتم پیشه شوهرم که دوس پسرم بود تا ۱۰ و بعده اونم با سرویس برمیگشتم خونه 😄😄😄😄😄😄 

اون یواشکی دیدنا خیلی مزه میداد. 

[QUOTE=59591433]همتون چقدر جالب آشنا شدین.من که بعید می‌دونم با این روحیه مرد ستیزم کسی عاشقم بشه[/QUOTE

اتفاقا اکثر مردهای خوب از اینجور دخترها خوششود میاد. آویزوون بودن برای دختر خیلی زننده ست

مرد ستیز نباش ولی همیشه فاصله تو حفظ کن اینجوری مرد خوب میاد انشالله

Lilypie Pregnancy tickers
خخخخ. منم بچه بودم سنم کم بود. نمیدونستم ازدواج چیه. اونموقع دوم دبیرستان بودم. نمیدونم چیشد که بهش ...

من  این لذتو که گفتین نچشیدم🙂ازدواجمون سنتی بود ولی دوس داشتم ک دوس بودیم قبلش🙃

من  این لذتو که گفتین نچشیدم🙂ازدواجمون سنتی بود ولی دوس داشتم ک دوس بودیم قبلش🙃

خب قسمتو تقدیره هرکس یه جوره دیگه. ما دوس بودیم همشم قهر میکرد و همش خودشو میگرفت برام 

باید منت کشی میکردم بعده ازدواجم مشکلاته شدید داشتیم تا پارسال که حل شد تقریبن. اما خب اون دوران خیلی خوب بود روییایی برعکسش دورانه عقدمون جهنم بود برام.😥 با همه اینکار و اتفاقا دوس داریم همو شایدم من بیشتر از اون دوسش دارم. 

به پای هم پیر بشید ایشالا

مرسی دوست عزیزم 

وهمچنین شما😍😍😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
اوخخخخخی چ جالب .خوبه از برادرت نترسیدی☺

برادرم ازم دوسال کوچیکتره .دوستش ازش یکسال بزرگتره.شمارشو ازبرادرم گرفتم خواهر. گف چیکار گفتم کاردارم اننقدر اعتمادداشت بهش دادشمارشو..البته یکم برادرم زیادی بازه خواهر  ک بعدش دوسالونیم دوس بودیم ک تقریبا یکسالشو برادرم میدونسو چیزی ب زبون نیاورد...اخراش دیگه مخ مامانمو زد و بهش پیام تبریک روز مادرو اینامیداد و بهش میگف مامان ...اما از بابام خیلی میترسید بخاطرفکرشو جذبش و میدونس بابام مخالفه ...بابام مخالفتش بخاطر اختلاف فرهنگی بود فقط.و فقط بمن همینوگف ک یجاهایی سخت میشه حواست باشه ممکنه نتونی اما دیگه علنی هیییچ مخالفتی نکرد.اما خب همسرم خیلی موفق شد خودشو از فرهنگ اون سمت خانوادش جدا کنه ...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
[QUOTE=59591433]همتون چقدر جالب آشنا شدین.من که بعید می‌دونم با این روحیه مرد ستیزم کسی عاشقم بشه[/Q ...

مرد ستیزو شوخی کردم.منظورم اینه مثلا حتی اگه یه پسر بهم توجه نشون بده ناخودآگاه یه رفتاری میکنم کلا پشیمون میشه.خیلی برام پیش اومده پسرا خواستن بهم نزدیک بشن ولی خودم نمیدونم چیکار میکنم که کلا بیخیال میشن

فکر کنم زیادی سر سنگینم

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

اولین بار که دیدمش ازش خیلی بدم اومد دوست داشتم سریع از دستش خلاص بشم خودشم فهمید از حرکاتم هنوزم بهم میگه 

ولی الان خررررررر شدم خیلی دوسش دارم شاید اگر تو این روزای سخت نبود دیووونه میشدم