2777
2789
یه دهه. شما چطور؟

منم نزدیک ۱۴ سال 

ولی خدارو شکر باهم مشکلی نداریم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پارک ملت دیدمش لحظه اول تو دلم گفتم اینکه مثه بچه دبیرستانیاست ۲۶ سالش بود ولی بی بی فیسه  ...

منم خاستم کلاس بدارم جوابه رد دادم به شوهرم که اوموقه دوس پسرم بود . دوستم گف باره اول گف واسه ازدواج میخوامت زود قبول نکنیا بگو باید فکر کنم یا نه. اونم گف باشه پس قبول نکن این دوستی ممکنه یه هفته دیگه ده روز دیگه تموم شه ممکنه من در این حین زن بگیرم برم‌. چون دنباله دختره خوب میگردم. منم  لجم گرفت گفتم باشه قبول واسه ازدواج . اخه تو محلمون واسه شوهرم سر میشکستن دخترا و به هرکسی محل نمیداشت منم زود دودستی چسبیدم بهش.😂

خدا ب روت نگاه کرده خواهر 😁😁😁

واقعا جبران همه مصیبتهایی شد که کشیده بودم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلامتیت باشید ممنون از دعات عزیزم. ایشالا شماهم همیشه شادو سلامت باشید کناره خانوادتون. 

😘⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دوست برادرم بود . شاید سه ماه یکدفه میدیدمش درحدسلام .خییلی خجالتی بود .تااینکه سر قضیه دوست پسرمو مشکلی ک پیش اومده بود مجبورشدم ب ی مرد زنگ بزنم ک فقط اون ب ذهنم رسید نمیدونمم چرا .همیشه ام میگم وااقعا حکمتی توش بوده نمیدونم؟؟!! چون فقط سلام علیک داشتم باهاش اصلا هیییچوقت توذهنمم نبود اصلا نمیدیدمش حتی وقتی رد میشدازکنارم...خلاصه اومدو اونموقع شد ناجی من .چندوقت بعدشم  گف نمیخوام خواهرم باشی...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خدارو هزار مرتبه شکر😍بچتون پیش خودتونه؟

ممنونم . اره عزیزم پدرش فوت شده از روز اول یک ثانیه نذاشتم ازم دور باشه الانم خیلی با شوهرم دوستن

منم خاستم کلاس بدارم جوابه رد دادم به شوهرم که اوموقه دوس پسرم بود . دوستم گف باره اول گف واسه ازدوا ...

ولی من واقعا هدفم ناز کردن نبود 

تو مود ازدواج نبودم 

شب باز بهش پیام دادم من هدفم دوستیه حوصله عشق و عاشقی و وابستگی ندارم 

بعدا برام تعریف کرد اون شب که اون پیام رو دادی با خودم شرط بستم تو رو عاشق خودم کنم 

نامرد موفق هم شد😂 منم عاشقش شد 

البته یه شش ماهی طول کشید تا مطمئن شدم مرد ایده آل منه