2789

🔴 شباهت های امام مهدی عجل الله با پیامبران در کلام امام سجاد علیه السلام

🟢 در قائم ما سنت هایی از پیامبران بزرگ الهی است. سنتها و نشانی از پدرمان آدم، سنت و نشانی از نوح، سنت و نشانی از ابراهیم، سنت و نشانی از موسی، سنت و نشانی از عیسی، سنت و نشانی از ایوب و سنت و نشانی از محمد صلی الله علیه و آله و سلم است.

🔸اما نشان او از آدم و نوح، طول عمر است.

🔸و نشان او از ابراهیم، ولادت نهانی و دوری گزیدن از مردم است.

🔸و نشان او از موسی، خوف و تقیه از ستمکاران عنان گسیخته است.

🔸و نشان او از عیسی، اختلاف مردم در مورد اوست.

🔸و نشان او از ایوب، گشایش و نجات پس از بلا و گرفتاری است.

🔸و نشان او از محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)، قیام با شمشیر عدالت است.

📚کتاب "او خواهد آمد"/ غفار عزیزی

#میلاد_امام_سجاد

#امام_زمان

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
یه اکانت تو اینستا هست به اسم امام زمان خیلی عاشقشم😁

تو توییتر هم یدونه هست اخه

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون که...🗿

🤭🤭

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

این برای اون تاپیک که زدی و قفل کردی🖕

حرف دل یه ملت😁