137444 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 93 عنوان دوستان ب نظرتون کی برم سونو؟ 86 بازدید | 8 پست سلام دوستان اخرین پریودیم 27 فروردین بود دکتر بهم گفته 9 خرداد برم سونو ب نظرتون برم قلب تشکیل شده؟؟ 1397/02/30 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانووووی۱ عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 48 سلام زوده به نظرممن آخرین پریودم ۹ فروردینه ۶ روز پیش رفتم سونوگرافیست گفت زود اومدی گفت فقط یه ساک کوچیک میبینمگفته احتمالا لقاح دیر تنجام شده دوهفته دیگه بیامنم ۷ خرداد میرم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 8هفتگی برو 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
فریبا عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 633 سلاممن اخرین پریودم 1 اردی بهشت بوده و 28 اردیبهشت آز بتا دادم 1000 بودچهارشنبه هفته دیگه تازه میخام برم دکتر نشونش بدم وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 20 خرداد به بعد برو 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
مهربانووووی۱ عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 48 عجله کردن خیلی بدهمنم زود رفتم الان همش تو استرسم و نگرانم
137444 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 93 من 26 ام رفتم آز دادم بتام 1700 بود چون یه بار سابقه خارج ازرحم داشتم گفتم برم که مطمن شم داخل رحم باشه
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 18623 خارج رحم که دردشدیدداشتی ومگه نه؟حالابنظرمنم دیرتربروکه یکدفعه ساک وقلب راببینن