دوستای خوبم من هفته ۳۳ رفتم سونو وزن جنین ۱۷۸۰ بود.دکتر گفت خیلی کمه و باید هر هفته برم سونو داپلر و روزی سه تا هپارین بزنم و اگه وزن گیری خوب نشد زودتر زایمان کنم.وزن جنین شما چقدره؟و اگه تجربه ای در این مورد دارید بهم بگین.ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجوری که نینی سایت گفته، دکترت زیادی اغراق نکرده؟
والا انقدر بد بهمگفتن که از استرس تمام روز سردرد و استفراغ داشتم.سریع یه معرفی نامه نوشتن برای بیمارستان که تست ان اس تی بدم.خدا را شکر جواب تست خوب بود.اما من خودم مردم و زنده شدم
من وقتی دخترم بدنیا اومد 2400 بود.ولی تو یک ماه نمودار رشدش سه خط اومد بالاتر.هفته 38 هم زایمان کردم دکترم گفت دیگه رشد نمیکنه باید به دنیا بیاد رشد کنه.جفت دیگه خون رسانی نمیکرد.
اینجوری که نینی سایت گفته، دکترت زیادی اغراق نکرده؟
نه عزیزم.اغراق نبود.متاسفانه بخاطر عدم خونریانی به جنین بطور تورژانسی در هفته ۳۵ سزارین شدم.خیلی ناگهانی.وقتی برای چکاپ نوار قلب جنین رفته بودم یهو گفتن همین حالا میبریمت اتاق عمل و حتی فرصت اطلاع به اطرافیانمو پیدا نکردم.روز خیلی سختی بود ولی نی نی سالم بدنیا اومد.بعد از زایمان هم دکتر گفت تو کیسه اب هیچ ابی نبود در صورتی که من کیسم پاره نشده بود.و اصلا متوجه نشده بودم.خلاصه خدا به منو بچه رحم کرد. و الان کنارم اروم خوابیده