2777
2789
عنوان

کم‌بودن وزن جنین در ماه اخر

1269 بازدید | 28 پست

دوستای خوبم من هفته ۳۳ رفتم سونو وزن جنین ۱۷۸۰ بود.دکتر گفت خیلی کمه و باید هر هفته برم سونو داپلر و روزی سه تا هپارین بزنم و اگه وزن گیری خوب نشد زودتر زایمان کنم.وزن جنین شما چقدره؟و اگه تجربه ای در این مورد دارید بهم بگین‌.ممنونم

من هفته 32 رو تموم کرده بودم رفتم سونو گفت 1810،خوبه،دارم لیدی میخورم،الان 37 هفته و 4 روزمه،شنبه باز میرم سونو ببینم چطوره.

ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد،  پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته 32 رو تموم کرده بودم رفتم سونو گفت 1810،خوبه،دارم لیدی میخورم،الان 37 هفته و 4 روزمه،شنبه با ...

لیدی را من تو اینترنت دیدم.ولی دکترم برام‌ننوشته.حتما سه شنبه که رفتم بهش میگم

اینجوری که نینی سایت  گفته،  دکترت زیادی اغراق  نکرده؟

والا انقدر بد بهم‌گفتن که از استرس تمام روز سردرد و استفراغ داشتم.سریع یه معرفی نامه نوشتن برای بیمارستان که تست ان اس تی بدم.خدا را شکر جواب تست خوب بود.اما من خودم مردم و زنده شدم

منم دکتر برام ننوشته بود،خودم گرفتم،لازم نیست دکتر برات بنویسه.همین جوری از داروخانه میگیری.آزاده

ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد،  پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

نوشتنی نیست

مثل شیرخشکه بخر بخور خودت طبق دستور روی بسته

سوپ پای مرغ خیلی خیلی بخور. کله پاچه اگه میتونی

کباب گوشت و قارچ و سیب زمینی‌ یا بخار پز و پخته. سرخ شده نباشه

پودر جوانه گندم و ماست خیلی بخور

صبحا هم معجون عسل و کنجد و موز و شیر بخور

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نوشتنی نیست مثل شیرخشکه بخر بخور خودت طبق دستور روی بسته سوپ پای مرغ خیلی خیلی بخور. کله پاچه اگه ...

عه خوب حتما میگیرم.من فکر کردم باید تجویز بشه.مرسی از راهنماییت خانم عزیز

من وقتی دخترم بدنیا اومد 2400 بود.ولی تو یک ماه نمودار رشدش سه خط اومد بالاتر.هفته 38 هم زایمان کردم دکترم گفت دیگه رشد نمیکنه باید به دنیا بیاد رشد کنه.جفت دیگه خون رسانی نمیکرد.

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
اینجوری که نینی سایت  گفته،  دکترت زیادی اغراق  نکرده؟

نه عزیزم.اغراق نبود.متاسفانه بخاطر عدم خونریانی به جنین بطور تورژانسی در هفته ۳۵ سزارین شدم.خیلی ناگهانی.وقتی برای چکاپ نوار قلب جنین رفته بودم یهو گفتن همین حالا میبریمت اتاق عمل و حتی فرصت اطلاع به اطرافیانمو پیدا نکردم.روز خیلی سختی بود ولی نی نی سالم بدنیا اومد.بعد از زایمان هم دکتر گفت تو کیسه اب هیچ ابی نبود در صورتی که من کیسم پاره نشده بود.و اصلا متوجه نشده بودم.خلاصه خدا به منو بچه رحم کرد. و الان کنارم اروم خوابیده