2777
2789

خودم بگم

بینیم به شدت میخارید و داشتم قشنگ میخاروندم ( یعنی انگشتم تو مماخم بود 😁) فیلمبردار احمقم کامل فیلم گرفت و گذاشت تو فیلم اصلی😁

منم از همه جا بیخبر وقتی فیلم اماده شد شبش همه جمع شدن خونمون تا فیلم رو ببینن دیگه بقیه رو خودتون حدس بزنین دیگه از شدت عصبانیت همون شب دیر وقت با فیلم برداره تماس گرفتم و هرچی دهنم بود بارش کردم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

من دارم با عمه ی شوهرم میرقصم مادر شوهرم از کنارم رد شد یه چی گفت منم تا ته زبونم واسش در اوردم ینی تا اون زبون کوچیکه مشخصه تو فیلم😂😂😂

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم با عمه ی شوهرم میرقصم مادر شوهرم از کنارم رد شد یه چی گفت منم تا ته زبونم واسش در اوردم ینی ...

😂😂😂

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

من سوتی خودمو یادم نمیاد ولی اتفاقهایی ک افتاد اینکه ماشینمون سالم سالم بود موقعی ک میخواستیم بریم  عروس کشون روشن نمیشد😒😒

وقتی هم رفتیم خونمون اخرشب کلید دست خانواده شوهر گرااام بودو ب ماچیزی نگفتن نیم ساعتی پشت در بودیم تا کلیدو اوردن😫😫

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

مال من سوتی نیست ولی دوبار که اومدم سوار ماشین عروس شم تاجم به شدت به لبه در ماشین برخورد کرد که هر دوتا تو فیلم هست. یه جام داشتم با لبو لوچه آویزون با شوهرم صحبت میکردم اونم هست. واسه شامم همسرم پوست مرغو با دست کند فیلم بردار بهش گفت اوا با دست نه اونم گفت بزار فیلم طبیعی باشه که اونم باز هست 😆

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

من هنو عروسی نکزدم ولی تو جشن نامزدی داداشتم وقتی قاطی شده بود وشلووووغ وتاریکککک واینا من پام پیچ خورد  یقه کت داداشم(داماد)گرفتم کشیدمش که نیوفتم بدبخت ترسید هی میگفت چته پ دور اطرافم همه نگام میکردن منم بایه لبخند ملیح وچهره ای سرخ رفتم نشستم تا یکم حالم جا بیاد 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

فیلم عقدم موقع بله گفتن میخواستن زیر لفظی بدن. خواهر شوهرم زیر لب به مادرشوهرم گفت زیر لفظی زیر لفظی. بعد حالا فیلم بردار فقط صورت خواهر شوهرمو گرفته یعنی داشتیم فیلمو میدیدیم کل صفحه تلویزیون صورت خواهر شوهرم بود که داشت لب میزد زیر لفظی زیر لفظی😐😐😐😐

یکی دیگه هم شب عروسی بود بعداز ظهر رفته بودیم اتلیه گرسنه شده بودیم زنگ زدن پیتزا اوردن ما هم مثل افعی داشتیم میخوردیم بعد خواستیم رقص دونفره مون رو تمرین کنیم من یکی دوبار تلو تلو خوردم یه بارم افتادم زمین اون فیلم بردار نامرد هم از همه لحظه هاش فیلم گرفت به عنوان پشت صحنه چسبوند به اخر فیلم😂😂😂😂😂

فیلم برداره گفت دراز بکش یه عکس اینطوری بگیریم منم فکر کردم شلوار جین پامه همچین دراز کشیدم دامن کامل برگشت رو سرم زیرشم هیچی نپوشیدم جز یه شورت آبی که نوار بهداشتیم داشتم( از استرس پریود بودم)😁😁 فیلمردارا دوتاشون مرد بودن خانومه فقط نور تنظیم میکرد، همزمان داد زدن دوماااااد دامن عرووووس و پشت کردن به من😂😂 تا نیم ساعت میخندیدم نمیذاشتم عکس بگیرن😂😂😂