2777
2789
واسه درمان ناباوري برو زير نظر پدرشوهر من  اون پزشك طب سنتي هست و نازايي رو با طب سنتي درمان م ...

کجان؟

واقعا درمان میکنن

همسر من ازو اسپرم 

من هر راهی باشه امتحان میکنم

و خدایی که همین نزدیکی است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا تا الان ي عالمه ادم زير دست ما درمان شدن

استان فارس شهرستان جهرم هستيم اگر تونستي بياي ك چه بهتر اما اگر راهت خيلي دوره بهش زنگ بزن بگو نميتوني بياي و ازمايش هاتو توي واتس اپ براش بفرست

اون نگا ازمايشت ميكنه بعد برات دارو تجويز ميكنه

دارو هات رو هم ما برات ارسال ميكنيم

اين شماره دكتر سيد مهدي صحرائيان 09177037440

اره واقعا تا الان ي عالمه ادم زير دست ما درمان شدن استان فارس شهرستان جهرم هستيم اگر تونستي بياي ك ...

ممنونم ازت تماس میگیرم 

ممنونم ازت تماس میگیرم 

خواهش ميكنم 

فقط صبور باش اگر بهش زنگ ميزني چون ممكنه ساعت هايي باشه كه داره مريض ميبينه تلفن رو جواب نده يا دير جواب بده

سعي كن تايم هايي زنگ بزني كه  يكم ازاد تره مثلا ٩ شب به بعد

اگرم سوالي چيزي داشتي باز منو ادد كن من در خدمتم

خواهش ميكنم  فقط صبور باش اگر بهش زنگ ميزني چون ممكنه ساعت هايي باشه كه داره مريض ميبينه تلفن ...

اکی مممنونم از راهنماییت💟💟💟

اکی مممنونم از راهنماییت💟💟💟

سلام میدونم تاپیکت مال خیلی وقت پیشه گفتم بپرسم شاید جواب دادین از این خانمه شماره پدرشوهرم گرفتید جواب داد نسخه درمانی برای ناباروری؟؟؟ 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.