من هفته پنجم . خیلی استرس دارم الکی . همش نگرانم . واسه هر موضوعی هم تو نت میخونم استرسم بالاتر میره . خوابم سر این استرس خیلی بده . شما هم مثل من هستید یا بودید ؟ و واسه مدیریت استرستون چیکار میکنید؟ 😑
من سه ماهه هستم الان خیلی استرس دارم نمیتونم هم مدیریتش کنم خیلی بده
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همين قدر بدون اين استرسها واقعي نيست فقط به خاطر تغييرات هورموني بدنته ،پس بي خيال باش و نميخاد تا ا ...
نه من واقعا مشکل دارم استرسم بی دلیل نیست
من گفتم ماه م بره بالا استرس کم میشه . اما شما دیگه چرا 😑
من مشکل دارم
تو اینترنت خیلی نچرخ بدتر بهم میریزه آدمو،همه ی بدنها مثل هم نیستن که علائمشون مثل هم باشه،تویه هفته های اول بارداری استرس بدتریییین چیزه و چون جنین تازه داره تویه رحم جاشو سفت میکنه مانع چسبیدنش میشه،شما تو این هفته ها عسل و پسته نخور،چون مانع چسبیدن جنین میشه،پله زیاد نرو تا جنین جاش سفت بشه و نزدیکی یا نکن یا کمش کن،زعفران و آویشن و آبغوره و غوره و زرشک و گلپر و گل گاوزبان و پونه هم نخور،بزار حسابی کوچولوت جا گیر بشه همین،دیگه استرسی نباید داشته باشی،دردهای کمر و شکم و حالت پریودی اگه گرفتی و درد تخمدان کاملا طبیعیه و نگران نشو فقط اگه خدایی نکرده لکه بینی پیداکردی باید به دکترت مراجعه کنی که اونم جای نگرانی نداره آمپولو شیاف میدن درست میشه همین و بس،به جای این چیزا تویه این ماه عزیز نینیت رو بسپار به دستهای مهربونه خدا،همون که بهت دادش ازش مراقبت هم میکنه