2777
2789

خوبه یا نه من که حس خوبی ندارم چون خانمای دوستای شوهرم تقریبا همشون همشهری هستن و من غریبم زیاد یجا بودیم محل ندادن خودشونم باهم مشکل دارن شنیدم که بحثشون میشه حتی شده که از خودشون جلو من غیبت کنن برا همین خوشم نمیاد

داشتیم. خدارو هزار بار شکر دیگه نداریم

خوشم نمیاد

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همون بهتر که از اول ارتباط نداریم

آره واقعا

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

اگر اینجوری هستن روابط رو کم کن

ما با دوستهای همسرم رفت و آمد داریم همه شون بعد ما ازدواج کردن و روابط خوبی داریم صد البته حد و مرز های شوخی و اینا مشخصه مثلا خانمها کلا حجاب نداریم و بزن و برقص تو مهمونی داریم ولی اقایون جمع با خانم دوستهاشون صمیمی نمیشن و حدود رو رعایت میکنن

اگر اینجوری هستن روابط رو کم کنما با دوستهای همسرم رفت و آمد داریم همه شون بعد ما ازدواج کردن و رواب ...

نه اینا همه حجابی هستن یعنی بی حجابشون منم که مانتوییم جلو اونا بی حجاب حساب میشم البته همشون دوس دارن مانتویی باشن شوهرا نمیزارن برا همین با من خوب نیستن

من دوبار رفتیم اصلا حرف نمیزدن باهام بخصوص لار دوم ک من چند بار رفتن کمکشون تو جمعشون باشم نذاشتن گفتن بشین شوهرمم موقع برگشت بهم گفت همشون خیلیی بهت حسادت داشتن رفتاراشون درست نبود

والا این زنا معبوم نیست چ مرگشونه مردا بخدا خیلییی بهترن اقایون حتی متوجه شدن تو بحثشون منو وارد میردن اما زنا نه باوجودی ک روابط اجتماعیم قویه

شوخرم ک بدش اومد از رفتارشون وای دوستای مجرد شوخرم یکیش قدیمیه چند بار از نامزدی رفتیم بیرون خیلییی خوب و خاکیه باهاش خوش میگذره

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓