2789

ما خونه نگرفتیم اون خونه مادرش من خونه مادرم حالم خوب نشد به خونه مادر شوهرم برم تو این مدت از شوهرم ناراحتم من خونه مادرم هستم یک ماه چهار روز میشه نیومده به من سریزنه همه مهمونی هارو میره تا صبح اونجاست به من میرسه دیگه دست خالیه وچیزای دیگه الانم بهش گفتم یادم میمونه این روزا که نیومدی بهم سربزنی حتی بچه م به دنیا اومد میگم بهش میگن پدرت نیومده به ما سر بزنه چرا یه انسان انقدر بی تفاوته من و بچه براش مهم نیست

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هعیی عزیزم بمیرم برات🥲

خدا نکنه عزیزم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

برو بمون کنارش تا خونه میگیرید

گاهی بیا خونه مادرت استراحت کن

ولی کنار شوهرت باش

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

شوهر منم روز زایمان از بیمارستان همراه خانوادش رفت.

شبش هم یکم اومد نشست و بعد پاشد رفت خونه ننش.

بهانه حموم داشت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه داری خونه ندارین چرا؟؟

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭