2777
2789
عنوان

فرنی بستنی و لگیمات ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10753 بازدید | 159 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماریا جان لگیمات درست میکنم ترد نمیشه  نرم میشه چرا به نظرت؟؟

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
دستورت مثل منه ؟ 

بله فقط نشاسته معمولی ۱ قاشق میزنم 

ولی چند دقیقه بعدش نرم میشه

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
بله فقط نشاسته معمولی ۱ قاشق میزنم  ولی چند دقیقه بعدش نرم میشه

یه بار تخم مرغ و حذف کن و بجاش شیر خشک بریز و خیلی سرخ کن.  البته کلا نشاسته ذرت خیلی ترد میکنه ولی نشاسته معمولی این کارو نمیکنه .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
یه بار تخم مرغ و حذف کن و بجاش شیر خشک بریز و خیلی سرخ کن.  البته کلا نشاسته ذرت خیلی ترد میکنه ...

باشه حتما امتحان میکنم فکر میکردم نشاسته معمولی ترد میکنه

مرسی عزیزم

عالی بود ماریا جون.میشه ب جای نشاسته ذرت از نشاسته معمولی استفاده کرد

فدای تو .اره میشه .ارد گندم هم میشه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️