biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 عنوان نذرو نیاز برای بارداری حاجت گرفته ها بیاین❤ 443 بازدید | 30 پست سلام خانوما کیا با چ نذری ختمی باردارشدن و براشون معحزه شد میدونم خواست خدا باید باشه.میشه بگین ممنونم. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!! 1397/02/29 | 19:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 بچه دار نمیشی نه ۷سال شد.دکتر رفتم فقط گف کمی تنبلی داری ک مهم نیست شوهرمم سالمه.دیگ موندم 😢 چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
سفیدمموش عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 1665 من نذر ۱۰۰ بسته میوه برای یک امامزادعای کردم تازه باردار شدم بعد ۳ سال
سفیدمموش عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 1665 نه ۷سال شد.دکتر رفتم فقط گف کمی تنبلی داری ک مهم نیست شوهرمم سالمه.دیگ موندم 😢 یعنی ۷ ساله توی اقدامی؟
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 من اززمان مجردی عاشق بچه بودم فک نمیکردم روزی برام محال بشه😢 هم افسرده شدم هم دچار وسواس خیلی اذیتم.همش از تنهایی بیکاری و فکرو خیاله.ک آیا چی میشه...... چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 من نذر ۱۰۰ بسته میوه برای یک امامزادعای کردم تازه باردار شدم بعد ۳ سال جدی انشاالله بسلامتی مبارکه چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
سفیدمموش عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 1665 جدی انشاالله بسلامتی مبارکه اره رفته بودم دکتر گفت اگه نشدی بیای آی یو آی منم گفتم خدایا من باردار شم پولم برا آی یو آی نره ۱۰۰ بسته میوه درجه ۱ برای فلان امامزاده میدم که خواب هم دیدم
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 یعنی ۷ ساله توی اقدامی؟ اره عزیزم.۹ساله ک عروسی کردم.دوسال نمیخواستم ک بعدشم نشد. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
mina7166 عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3179 عزیزم دکتر رفتی خب مشکلت چیه که باردار نمیشی؟ سونو رفتی؟ سایز فولیکولات چطوره؟ چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 اره رفته بودم دکتر گفت اگه نشدی بیای آی یو آی منم گفتم خدایا من باردار شم پولم برا آی یو آی نره ۱۰۰ ... چخوب خدا برات حفظ کنه عزیزم چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2956 عزیزم دکتر رفتی خب مشکلت چیه که باردار نمیشی؟ سونو رفتی؟ سایز فولیکولات چطوره؟ اره زیاد رفتم.پریودام نامنظم بود ک الان منظمه.گف تنبلی خفیف داری ولی حاد نیست.فقط دارو داد هربارم میرفتم میگف بازم حامله نشدی بازم دارو میداد همین.الان یساله دیگ نرفتم.اره اتفاقا همه چیم خوبه.خودم گفتم دیگ نمیرم اخه هرجا رفتم میگفتن مشکل جدی نداری شاید زمان ببره ولی میشی حتما. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
mina7166 عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3179 اره زیاد رفتم.پریودام نامنظم بود ک الان منظمه.گف تنبلی خفیف داری ولی حاد نیست.فقط دارو داد هربارم می ... عزیزم منم در حاله اقدامم امروز روز ۱۳ سونو داخلی دادم یه فولیکول ۱۴ داشتم نمیدونم خوبه یا نه خدا کنه هممون به زودی مادر شیم چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓