2777
2789

سلام خانوما کیا با چ نذری ختمی باردارشدن و براشون معحزه شد میدونم خواست خدا باید باشه.میشه بگین ممنونم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دار نمیشی

نه ۷سال شد.دکتر رفتم فقط گف کمی تنبلی داری ک مهم نیست شوهرمم سالمه.دیگ موندم 😢

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

من اززمان مجردی عاشق بچه بودم فک نمیکردم روزی برام محال بشه😢 هم افسرده شدم هم دچار وسواس خیلی اذیتم.همش از تنهایی بیکاری و فکرو خیاله.ک آیا چی میشه......

من نذر ۱۰۰ بسته میوه برای یک امامزادعای کردم تازه باردار شدم بعد ۳ سال

جدی انشاالله بسلامتی مبارکه 

جدی انشاالله بسلامتی مبارکه 

اره رفته بودم دکتر گفت اگه نشدی بیای آی یو آی منم گفتم خدایا من باردار شم پولم برا آی یو آی نره ۱۰۰ بسته میوه درجه ۱ برای فلان امامزاده میدم که خواب هم دیدم

یعنی ۷ ساله توی اقدامی؟

اره عزیزم.۹ساله ک عروسی کردم.دوسال نمیخواستم ک بعدشم نشد.

اره رفته بودم دکتر گفت اگه نشدی بیای آی یو آی منم گفتم خدایا من باردار شم پولم برا آی یو آی نره ۱۰۰ ...

چ‌خوب خدا برات حفظ کنه عزیزم 

عزیزم دکتر رفتی خب مشکلت چیه که باردار نمیشی؟ سونو رفتی؟ سایز فولیکولات چطوره؟

اره زیاد رفتم.پریودام نامنظم بود ک الان منظمه.گف تنبلی خفیف داری ولی حاد نیست.فقط دارو داد هربارم میرفتم میگف بازم حامله نشدی بازم دارو میداد همین.الان یساله دیگ نرفتم.اره اتفاقا همه چیم خوبه.خودم گفتم دیگ نمیرم اخه هرجا رفتم میگفتن مشکل جدی نداری شاید زمان ببره ولی میشی حتما.

اره زیاد رفتم.پریودام نامنظم بود ک الان منظمه.گف تنبلی خفیف داری ولی حاد نیست.فقط دارو داد هربارم می ...

عزیزم منم در حاله اقدامم امروز روز ۱۳ سونو داخلی دادم یه فولیکول ۱۴ داشتم نمیدونم خوبه یا نه 

خدا کنه هممون به زودی مادر شیم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓